ΓΣ: «Όλος ο Ηρακλής, μια γροθιά! – Όλοι μαζί τραγουδάμε με τον Γιώργο Μαργαρίτη!»

Ανακοίνωση – κάλεσμα του Ερασιτέχνη για παρουσία του κόσμου στη μεγάλη συναυλία ενίσχυσης του Τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου

Βόλει, Ερασιτέχνης, Ηρακλής

Ο Γυμναστικός Σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας προσκαλεί τον κόσμο του Συλλόγου στην αυριανή (Τετάρτη 20/12, 21.00) συνάντηση του Κατσανείου, στη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη, υπογραμμίζοντας το ενιαίο του «κυανόλευκου» Σωματείου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ένας. Είναι ενιαίος. Είναι μια γροθιά. Και το τμήμα Βόλεϊ είναι αυτό που μας έχει χαρίσει αμέτρητες συγκινήσεις, χαρές και τίτλους. Είναι ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ του αθλήματος, τη φανέλα του οποίου φόρεσαν οι πιο σπουδαίοι παίκτες της σύγχρονης ιστορίας του.

Φέτος το τμήμα, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει, κάνει μια σημαντική προσπάθεια. Με τα όποια μέσα διαθέτει καταφέρνει και πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Και η προσπάθεια αυτή, πρέπει να στηριχτεί. Για να μείνει όρθιος ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας. Για να επιστρέψει κάποια στιγμή στο σημείο που τον θέλουμε όλοι.

Στο πλαίσιο αυτό, αύριο (20/12) στις 21.00 στο Κατσάνειο δεν χωρούν δικαιολογίες. Παρέα με τον Γιώργο Μαργαρίτη, τραγουδάμε για τον σύλλογο που…»μιλάει στην καρδιά μας» και ενισχύουμε το τμήμα που μας χάρισε μοναδικές στιγμές.

ΥΓ: Νωρίτερα στις 17.00 η ομάδα μπάσκετ δίνει έναν κρίσιμο αγώνα με τον Χολαργό στο Ιβανώφειο. Ελπίζουμε ότι μέσα στο ναό, δεν θα πέφτει καρφίτσα. Κερδίζουμε και μετά το…γλεντάμε λίγα μέτρα παρακάτω.

ΥΓ1: Εννοείται ότι για να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των φίλων του Ηρακλή πριν από τα Χριστούγεννα το IRA store θα είναι ανοικτό τόσο πριν από τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας, όσο και πριν από τη συναυλία στο Κατσάνειο».

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top