- Bluearena - https://bluearena.gr -

Να συνεχίσει νικηφόρα και στη Μηχανιώνα

Η ομάδα έχει μπει σε έναν δρόμο και έχει αποκτήσει μία συγκεκριμένη επιδίωξη. Ο δρόμος είναι αυτός της δυναμικής και τάχιστης βαθμολογικής ανέλιξης και η επιδίωξη είναι η πρώτη θέση της βαθμολογίας του Ομίλου. Εμπόδιο στην επαλήθευση του σεναρίου αυτού ο σημερινός αντίπαλος, που δεν είναι άλλος από την ομάδα του Α.Ο. Καρδίας στη Νέα Μηχανιώνα.

Οι «κυανόλευκοι», με ψυχολογικό εφόδιο την παρατεταμένα ανοδική πορεία του τελευταίου χρονικού διαστήματος και όπλο την δεδομένη και πανθομολογούμενη – πλέον – ποιοτική εμπειρία στις τάξεις τους, στοχεύουν να εξασφαλίσουν άλλη μία νίκη στην πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Δυνατός αντίπαλος

Η ομάδα της Καρδίας άρχισε αρκετά θετικά την πορεία της στους αγώνες του Ομίλου και βρίσκεται κοντά στον Ημίθεο σε βαθμολογικό επίπεδο. Διαθέτει αρκετούς έμπειρους και ικανούς – για την κατηγορία – ποδοσφαιριστές και – σύμφωνα με την εκτίμηση του Σάκη Αναστασιάδη και των τεχνικών συνεργατών του – αναμένεται να προβάλλει σημαντική αντίσταση στις διαθέσεις των δικών του παικτών.

Ο προισανατολισμός του Ηρακλή δεν είναι άλλος, από το να επιβάλλει από την αρχή της αναμέτρησης τον δικό του ρυθμό – όπως συνηθίζει να αγωνίζεται – «ζητώντας» άμεσα τη νίκη.

Χωρίς Σαββελίδη

Ο Βλάντο Σαββελίδης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει αμέσως τον τραυματισμό που φέρει από τον κυριακάτικο αγώνα, με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής, με τον κόουτς της ομάδας να αναζητεί λύση για τον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής.

Το πιο πιθανό είναι να μετατοπιστεί σε οργανωτικό ρόλο (σε συνδυασμό με αυτόν του κρυφού επιθετικού) ο Χρήστος Ρόβας, θέση στην οποία χρησιμοποιήθηκε στις πρώτες αγωνιστικές παρουσίας του στον «Γηραιό», πριν μετατοπιστεί στο άκρα του μεσοεπιθετικού χώρου. Εκεί είναι πιθανή η προσθήκη του Μηνά Πτηνόπουλου.

Στην αποστολή μετέχει για πρώτη φορά ο Παναγιώτης Βοσνιάδης, ο οποίος ξεπέρασε την κάκωση που τον άφησε εκτός της περασμένη Κυριακή.

Τη 18άδα της σημερινής αναμέτρησης αποτελούν οι:

Γιούδας, Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Παπαδόπουλος, Υφαντίδης, Αθανασίου Π. , Κρυστάλλης, Ρόβας, Μούδιος, Δραγάνης, Ανδρεάκος, Αθανασίου Α., Καστριτσέας, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Πτηνόπουλος, Στεφανής.

Δυναμική «γαλάζια» κερκίδα

Η γενικής είσοδος για τον αγώνα στοιχίζει 5 ευρώ και αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για την παρουσία του κόσμου σε αυτόν. Είναι πολλοί οι Ηρακλειδείς (ιδίως οι οργανωμένοι) που θα μεταβούν στη Μηχανιώνα για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας, διαμορφώνοντας περιβάλλον έδρας σε ένα ακόμη εκτός Καυτανζογλείου παιχνίδι. Όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι οι εμβόλιμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής διεξάγονται σε εργάσιμη μέρα και ώρα…

«Live» από το «Iraklis TV»

Για τους φίλους του Ημίθεου που βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκη ή και εκτός Ελληνικής επικράτειας, αλλά και για όσους τους είναι αδύνατη η παρουσία στο γήπεδο, σήμερα, η τηλεοπτική διαδικτυακή πλατφόρμα της επίσημης ιστοσελίδας του Γυμναστικού Συλλόγου θα καλύψει σε απευθείας μετάδοση την αναμέτρηση Α.Ο. Καρδίας – Ηρακλής. Η πρόσβαση στη μετάδοση γίνεται μέσω του www.iraklis.club [1] και του Iraklis TV.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για σήμερα, Τετάρτη 8/11, στις 15:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Μηχανιώνας.