- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Στάζει μέλι” για Ηρακλή ο Κώστας Σορώτος

Ο αντίπαλος προπονητής στον αγώνα τους Σαββάτου, Κώστας Σορώτος, προχώρησε σε γραπτή τοποθέτηση, όπου επαινεί παίκτες του Ηρακλή, αλλά δεν παραλείπει να “ρίξει μπηχτή” στους δικούς του παίκτες, υπαινισσόμενος υπερβολικό ατομισμό στο παιχνίδι τους.

Η πλήρης τοποθέτηση του πολύπειρου κόουτς “έχει” ως εξής, όπως φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του “κυανόλευκου” μπάσκετ iraklis-bc.gr:

Συγχαρητήρια στον Ηρακλή και στον άξιο συνάδελφο Βαγγέλη Αλεξανδρή για την δικαιότατη νίκη τους όπως και για την άψογη φιλοξενία τους και την ατμόσφαιρα που επικράτησε την ώρα του αγώνα που ήταν άψογη.

Κάτι επι προσωπικού: Δεν κρύβω τη συγκίνηση μου για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν παίκτες του Ηρακλή που είχα παλιότερα συνεργαστεί μαζί τους όπως ο Κώστας ο Κακαρούδης και ο Βασίλης ο Αγγελακόπουλος αλλά και ο Καλαιτζίδης και το κόσμημα του Ελληνικού μπάσκετ ο Κώστας ο Τότσιος που δεν έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί..

Τους ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου γιατί είναι μια δικαίωση για τον τρόπο που επέλεξα να δουλεύω με τα παιδιά που περάσαν απο τα χέρια μου αλλά και για τον τρόπο που σεβάστηκα αντιπάλους με ήθος και αξίες.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους αρκετούς Θεσσαλονικιούς μπασκετανθρώπους που ήρθαν να με χαιρετήσουν και να πούμε μια κουβέντα.

Τέλος θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη μνεία για ένα παιδί που είχα ένα χρόνο στα χέρια μου πριν 20 χρόνια και η αγάπη που μου δείχνει συνέχεια απο τότε αυτός και η οικογενειά του με έχουν αφήσει άφωνο και έχουν γεμίσει τη ψυχή μου με τόση χαρά αλλά και συγκίνηση. Χωρίς πολλά λόγια : Γιαννάκη Γκαγκαλούδη σε αγαπώ και σε ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω άλλα λόγια να σου εκφράσω την αγάπη μου. Είσαι άντρας……Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά….
Υ.Γ Συμπαίκτης: Αυτός που παίζει μαζί με κάποιους άλλους για έναν κοινό σκοπό μέσα σε μια ομάδα……”.