“Περίπατος” για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής πάτησε… γκάζι από νωρίς και “καθάρισε” εύκολα (84-61) την ομάδα του Παπάγου…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, με τον Ηρακλή να επικρατεί του Παπάγου με 84-61 και να κάνει το 3 στα 3 στην Α2.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια -με Ερμή Αγιάς και Καρδίτσα- ο Ηρακλής έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι με την ομάδα του Παπάγου. Αυτό που περιμέναμε να δούμε όλοι βέβαια και κυρίως ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Έτσι κι έγινε λοιπόν, με τον Ηρακλή να ξεκινάει ιδανικά τον αγώνα και να αποκτά ένα μικρό προβάδισμα με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (27-21), ωστόσο οι “κυανόλευκοι” έπρεπε να βελτιώσουν την αμυντική τους λειτουργία.

Κάτι που έγινε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Ηρακλή ουσιαστικά να “καθαρίζει” τον αγώνα νωρίς. Η “κυανόλευκη” άμυνα έσφιξε, στο επιθετικό κομμάτι ο Ηρακλής ήταν εξαιρετικός κι έτσι το ημίχρονο βρήκε τον Ημίθεο μπροστά με τη διαφορά στο +21 (51-30).

Ως εκ τούτου το δεύτερο ημίχρονο είχε κυρίως διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή να κάνουν διαχείριση, χωρίς να δώσουν δικαιώματα στην αντίπαλη ομάδα, καθώς η διαφορά δεν έπεφτε κάτω από τους είκοσι πόντους, ενώ η μέγιστη τιμή της στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν το +27 (59-32).

Το τελικό αποτέλεσμα (84-61) βρήκε νικητή την ομάδα του Ηρακλή, όπου περίπου στα μισά του τετάρτου δεκαλέπτου έστειλε τη διαφορά στο +31 (80-49).

Δυναμική παρουσία του “κυανόλευκου”, όπου δε σταμάτησε να στηρίζει την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, ενώ πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Κακαρούδης (15), Παπαδιονυσίου (14), Μπούμπαλο (14) και Χαριτόπουλος (12).

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Ημίθεου είναι στην Πάτρα, κόντρα στον Απόλλωνα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως σας τη μετέφερε η BlueArena…

H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γήπεδο: Ιβανώφειο

Διαιτητές: Παγώνης, Λ. Καλογερόπουλος, Φακίτσας

Δεκάλεπτα: 27-21, 24-9, 18-14, 15-17

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 3, Αθανασούλας 7 (1), Τότσιος 6, Παπαδιονυσίου 14 (2), Δεληγεώργης, Χαριτόπουλος 12, Γκαγκαλούδης 8 (1), Κακαρούδης 15 (1), Γιαννακίδης 2, Μπούμπαλο 14, Κάτσιος, Καλαϊτζίδης 3 (1)

ΠΑΠΑΓΟΥ (Σορώτος): Μελισσαράτος 9, Γκάτζο, Ψαράς, Αποστολίδης 5 (1), Μερκούρης 3 (1), Ζώρζος 15 (2), Παπαπέτρου 7 (2), Φακοπουλίδης 4, Φιλιππάκος 12, Σαλέχ 4, Μουρίκης 2

Σχετικά Άρθρα

Back to Top