Το “κυανόλευκο” ρόστερ!

Η αναλυτική ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή

Ηρακλής, Μπάσκετ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ετοιμος ο Ηρακλής

Έτοιμος για πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας είναι ο Ηρακλής, που παρουσιάστηκε επισήμως σήμερα σε μια λιτή εκδήλωση στο Ιβανώφειο.
Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή παρατάχθηκε σύσσωμη ενώπιον φίλων και εκπροσώπων του Τύπου, με όλα τα μεταγραφικά της αποκτήματα και με αισιοδοξία για μια καλή χρονιά, ανάλογη της Ιστορίας και του κόσμου της.
Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, υπογράμμισε την ετοιμότητα όλων για την επίτευξη των στόχων, τονίζοντας τη σημασία της στήριξης του κόσμου, ευχόμενος παράλληλα υγεία για όλους στο τμήμα. “Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που έδειξε τη δύναμή του και πέρσι, με φοβερή συμπαράσταση και ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας και όπου κι αν παίξαμε, πιστεύουμε ότι θα ολοκληρώσουμε αυτό που για διάφορους λόγους δεν μπορέσαμε πέρσι. Με υγεία και σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.
Ο γενικός διευθυντής του τμήματος, Θανάσης Δούνης, μετέφερε, στον χαιρετισμό του, τις ευχές του προέδρου κ.Θεόδωρου Δρακόπουλου (σ.σ. Επαγγελματικοί λόγοι τον κράτησαν στην Αθήνα, αλλά θα είναι παρών στον αυριανό (17:00) αγώνα με τον Ερμή Αγιάς, στο Ιβανώφειο) για επιτυχίες στην ομάδα και σημείωσε τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε και γίνεται από τη διοίκηση ώστε η ομάδα να είναι ενισχυμένη παντού και οι παίκτες να δουλέψουν απρόσκοπτα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.
Ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Γκαγκαλούδης επεσήμανε την αποφασιστικότητα των παικτών για την φετινή χρονιά και κάλεσε τον κόσμο του Ηρακλή να είναι και φέτος “στις επάλξεις”, ενώ την πίστη τους για μια καλή χρονιά σημείωσαν οι Κ.Τότσιος, Κ.Κακαρούδης, Δ.Χαριτόπουλος, Δ.Καλαϊτζίδης, Ντ. Μπούμπαλο, Γ.Αθανασούλας, Στ. Παπαδιονυσίου, Μ.Γιαννακίδης, Β. Αγγελακόπουλος, Α. Δεληγεώργης, ενώ χειροκροτήθηκαν θερμά και οι “βενιαμίν” της ομάδας Φ.Κάτσιος και Αθ.Τσούκας, όπως και όλο το τεχνικό, ιατρικό και διοικητικό επιτελείο.
Από σήμερα, εξ άλλου, ξεκίνησε με πολύ θετική ανταπόκριση, η πώληση των καρτών διαρκείας για την περίοδο 2017-2018, με τιμές που ξεκινούν από 50 ευρώ, και η οποία συνεχίζεται από το Ιβανώφειο (και αύριο πριν το τζάμπολ, το πρωί 10.00-14.00 και το απόγευμα από τις 16:00) και τα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής, στο Κατσάνειο.
Αύριο στις 17:00 η ομάδα του Ηρακλή ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, στο Ιβανώφειο, υποδεχόμενη τον Ερμή Αγιάς, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί σε live streaming διαδικτυακά από τον ιστότοπο www.BasketPlus.Gr και με διαιτητές τους κ.κ. Μπήτη, Παφίλη, Τσιαπλή.

Ο φετινός Ηρακλής αποτελείται από τους
4. Βασίλης Αγγελακόπουλος: 2.03, 1979, φόργουορντ
5. Γιάννης Αθανασούλας: 2.02, 1987, φοργουορντ
6. Κωνσταντίνος Τότσιος: 1.88, 1978, γκαρντ
7. Στάθης Παπαδιονυσίου 1.95, 1992, γκαρντ
8. Απόλλων Δεληγεώργης 1.92, 1992, γκαρντ
9. Δημήτρης Χαριτόπουλος 2.07, 1983 φόργουορντ/σέντερ
10. Γιάννης Γκαγκαλούδης: 1.90, 1978, γκαρντ (αρχηγός)
11. Κωνσταντίνος Κακαρούδης 2.03, 1983 φόργουορντ
13. Domagoj Bubalo 2.12, 1991, σέντερ
14. Φοίβος Κάτσιος 1.90, 1998, γκαρντ
15. Δημήτρης Καλαϊτζίδης 1.96, 1985, γκαρντ
16. Αθανάσιος Τσούκας 1.92, 2001, γκαρντ
20. Μιχάλης Γιαννακίδης 1.92, 1988, γκαρντ

Προπονητής: Βαγγέλης Αλεξανδρής
Τεχνικό Team: Θωμάς Kωστόπουλος, Μίροσλαβ Ραϊσεβιτς
Γυμναστής: Τάσος Αναστασιλάκης
Φυσικοθεραπευτής: Σπύρος Μιλωνάς, βοηθός φυσικοθεραπευτή: Περικλής Τζίνας
Φροντιστής: Θόδωρος Περλεγκίδης
Ιατρός: Κώστας Μανώλογλου
Διατροφολόγος: Θωμάς Παλικρούστης
Γενικός Διευθυντής: Αθανάσιος Δούνης
Τμήμα Επικοινωνίας/ΜΜΕ: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Ιστότοπος: www.iraklis-bc.gr (υπό κατασκευή)
Facebook: Iraklis BC/Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση
Youtube: Iraklis B.C.

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top