Αλεξανδρής: “Ο στόχος δεν αλλάζει – Ξεκινάμε με πολύ αισιοδοξία” (vid)

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μετά την παρουσίαση της ομάδας ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και έδωσε απαντήσεις.

Αναλυτικά:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι από την αρχή της σεζόν στους αγωνιστικούς χώρους. Έχω χάσει το μέτρημα πόσα ξεκινήματα σαν παίκτης και προπονητής έχω κάνει, αλλά έχω μέσα μου την ίδια φλόγα, την ίδια διάθεση κι αυτό προσπαθώ να μεταδώσω στους παίκτες μου. Να είναι καλά ο πρόεδρος ο κ. Δρακόπουλος που μας ανέβασε κατά 50% το μπάτζετ και έχουμε κάνει ένα σύνολο θα έλεγα καταπληκτικό με παίκτες προσωπικότητας, με πολύ καλή ποιότητα και για μένα που προσέχω πάντα, εξαιρετικούς χαρακτήρες. Ξεκινάει η σεζόν με πολύ αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουμε. Πέρσι τερματίσαμε πρώτοι και δεν ανεβήκαμε. Φέτος ο στόχος δεν αλλάζει αλλά με την προϋπόθεση πως θα τελειώσουμε πρώτοι και θα ανεβούμε”, τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Συνεχίζοντας είπε: “Είναι η τρίτη σεζόν για μένα στον Ηρακλή, αλλά την πρώτη χρονιά δεν ήρθα από την αρχή και όπως είδατε κράτησα μόνο 2 παίκτες από τους 14 που είχα. Τη δεύτερη χρονιά κάναμε καλύτερες επιλογές και δημιουργήσαμε τη βάση πάνω στην οποία είτε παίζαμε Α1, είτε Α2 όπως παίζουμε φέτος, να έχουμε μια βάση δεδομένων παικτών που να μπορούν να ανταποκριθούν. Τώρα κάναμε ακόμη πιο δυνατή ομάδα και έχουμε κρατήσει όλα τα στοιχεία από πέρσι και καλύψαμε όλες τις αδυναμίες μας, εκεί που πονούσαμε πέρσι. Γεμίσαμε την ομάδα με έμπειρους και ικανούς παίκτες και έτσι είμαι πολύ αισιόδοξος”.

Για το θέμα που ταλαιπώρησε τον ίδιο και την ομάδα ένα ολόκληρο καλοκαίρι: “Είναι μια συζήτηση που δεν έχει πάψει να απασχολεί την ομάδα από την λήξη του πρωταθλήματος και μετά. Χθες είχα αυτή την συζήτηση με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη το πόσο πολύ μας στοίχισε γιατί η περσινή χρονιά ήταν και για μας αλλά και για τον σύλλογο μία από τις καλύτερες χρονιές τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών που αντιμετωπίσαμε στο πρωτάθλημα”.

Το μήνυμά του προς τον κόσμο και αν πιστεύει πως ο Ηρακλής είναι το φαβορί της Α2: “Έτσι είναι η Α2 έχει δυναμώσει. Άποψή μου είναι πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες που μπορείς να πεις ότι θα διεκδικήσουν ίσως και με τις ίδιες πιθανότητες όπως ο Ηρακλής την άνοδο. Για τον λόγο πως έχουν κάνει αξιοπρόσεκτα ρόστερ όπως το Περιστέρι που έχει προϊστορία στον χώρο του μπάσκετ, είναι ο Απόλλωνας Πάτρας και φυσικά ο Χολαργός με αρκετούς έμπειρους παίκτες. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις έδρες των ομάδων της περιφέρειας όπως Καρδίτσα, Καστοριά, Λευκάδα, Αρκαδία. Έχουν γεμίσει τα ρόστερ τους και αυτές οι ομάδες και όποιος δεν έχει απώλειες σε αυτά τα γήπεδα πιστεύω θα τερματίσει και στην πρώτη θέση”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top