ΚΑΕ Πανιώνιος : «Καμία έλλειψη στον φάκελο για την αδειοδότηση»

Έτοιμοι για αδειοδότηση δηλώνουν οι άνθρωποι του Πανιώνιου.

Διάφορα, Ηρακλής, Μπάσκετ

Σίγουροι για την αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι οι άνθρωποι της ΚΑΕ Πανιώνιος.

Συγκεκριμένα η ομάδα την Νέας Σμύρνης με ανακοίνωση της καθησύχασε το κοινό της ενημερώνοντας τους ότι η ΚΑΕ Πανιώνιος δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην αδειοδότηση της ΕΕΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«To πρώτο και καθοριστικότερο βήμα για την συμμετοχή του στo πρωτάθλημα της Stoiximan Βasket League, θα κάνει την Παρασκευή (22/9), η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ, καταθέτοντας την εγγυητική επιστολή τραπέζης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Στην σημερινή συνεδρίαση της εν λόγω επιτροπής (21/9), την διοικούσα επιτροπή εκπροσώπησε ο κ. Πολύδωρος Συρίγος, ο οποίος και κατέθεσε την αίτηση που έχει γίνει στην τράπεζα για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής και αποδεικνύεται το επαρκές διαθέσιμο, χρηματικό υπόλοιπο. Το διαδικαστικό θέμα που προέκυψε από την τράπεζα για την έκδοση της εγγυητικής θα τακτοποιηθεί με καθυστέρηση μίας ημέρας, αν και η χρονική προθεσμία που δόθηκε στον εκπρόσωπο του Πανιωνίου, λήγει στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ, την Πέμπτη (28/9).

Παράλληλα, η διοικούσα επιτροπή θα επιλύσει το θέμα της ηλεκτρονικής εποπτείας φιλάθλων στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, με την τοποθέτηση καμερών για την παρακολούθηση των θεατών.

Ουδεμία άλλη έλλειψη δεν υπάρχει στον φάκελο των πιστοποιητικών για την επικύρωση της συμμετοχής του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».

Σχετικά Άρθρα

Μακάρι οι σωστές επιλογές να καλύψουν τις τεράστιες εγγενείς αδυναμίες…

Μπάσκετ

Γεωργαλάς: “Απάνθρωπη η διοίκηση, μου διέκοψε το συμβόλαιο…”

Μπάσκετ

Back to Top