«Ό,τι αν αποφασιστεί, πρέπει όλοι να είμαστε μαζί»

«Ο Ηρακλής να επιστρέψει γρήγορα και πιο δυνατός» υποστήριξε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Ποντίκης, τοποθετήθηκε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Υπογράμμισε ωστόσο την ενότητα που πρέπει να υπάρξει σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από την απόφαση του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τρία σενάρια έχουμε. Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του, αλλά δεν μπορεί να πείσει και τον υπόλοιπο κόσμο. Όλα θα κριθούν στη γενική συνέλευση. Ότι κι αν αποφασιστεί θα πρέπει όλοι να είμαστε μαζί. Όλα τα σενάρια έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Θα εξετάσουμε όλους τους παράγοντες. Υπάρχουν πράγματα που δεν μας τα έχουν πει όσον αφορά τον Ηρακλή Αμπελοκήπων που επιμένει τόσο πολύ ο κύριος Δρακόπουλος.

Είδατε τι έγινε την προηγούμενη φορά με την ΑΕ Ποντίων και που κατέληξε ο σύλλογος. Δε θα υπάρξουν ακρότητες στη συνέλευση και ότι αποφασιστεί να είμαστε όλοι μια γροθιά. Δεν μου άρεσε αυτό που είπε ο κύριος Δρακόπουλος ότι δε θα είναι με την ομάδα αν αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική. Όλοι μας θέλουμε το καλό του Ηρακλή. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Ο Ηρακλής να επιστρέψει γρήγορα και πιο δυνατός. Θα πρέπει να χτίσει μια ομάδα σε υγιείς βάσεις και να μην επιστρέψει στα προβλήματα του παρελθόντος».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top