«Περιμένουμε την ειδοποίηση»

«Να έχουμε τον οικονομικό έλεγχο λόγω ευθυνών όσο είμαστε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες»

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Γιάννης Ζαντόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95,5 και τον Arena 89,4 τονίζοντας πως είναι θετικοί και σε αναμονή της ειδοποίησης για συνεργασία με τους ανθρώπους του Ηρακλή.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα, δεν υπήρξε καμία επαφή, δεν μας ενόχλησε κανείς. Εμείς από την πλευρά μας, συνεχίζουμε κανονικά, ξεκίνησε και το πρωτάθλημα. Έχουμε τους στόχους μας και νομίζω ότι θα πραγματοποιήσουμε μια καλή χρονιά. Είμαστε αισιόδοξοι πως η ομάδα θα αλλάξει κατηγορία, έχουμε καλή ομάδα και οργανωμένη. Φέτος νομίζω ότι θα είναι η χρονιά μας. Σε ό,τι αφορά το θέμα της συνεργασίας με τον Ηρακλή, είναι κάτι που μας το ζήτησαν και εμείς δεν είπαμε όχι. Βάλαμε τις προϋποθέσεις, όμως, ακόμη δεν μας πήρε τηλέφωνο κανείς, δεν μας ειδοποίησαν. Περιμένουμε να μας ενοχλήσουν. Ποιοι θα είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, ποιος θα τρέξει το θέμα από πλευράς Ηρακλή και μετά βλέποντας και κάνοντας» ήταν όσα είπε στο Metropolis 95,5.

«Είμαστε θετικοί να αλλάξουν τα πρόσωπα στο Δ.Σ. της ομάδας αν προκύψει συνεργασία. Εχουμε πει ότι τα έξοδα για την Α1 ΕΠΣΜ θα είναι περίπου 100.000 ευρώ, ενώ για τη Γ΄ εθνική στις 300.000 ευρώ. Αυτά τα είπαμε στον κ. Δρακόπουλο, αλά από τότε δεν επικοινώνησε κανένας μαζί μας και πρέπει να πω ότι αυτό ήταν κάτι που μας προβλημάτισε. Εάν πράγματι θέλουν τη συνεργασία, να τα βάλουμε κάτω και να προχωρήσουμε με βάση τα νούμερα και όχι με λόγια. Είμαι βέβαιος ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει κάποια συνάντηση για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις».

«Το μόνο που μας ενδιαφέρει, είναι ότι όσο η ομάδα θα βρίσκεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, ακόμη δηλαδή και στη Γ΄ εθνική, θέλουμε να έχουμε τον οικονομικό έλεγχο, γιατί ξέρετε ότι ευθύνη έχουν όλες οι ερασιτεχνικές διοικήσεις, εάν γίνει κάτι στραβό στην πορεία, κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος ότι δεν θα έχει αντιρρήσεις ο κ. Δρακόπουλος. Μόλις βγει η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες, τότε θα αλλάξει το σκηνικό. Είμαι πολύ σίγουρος για όσα αναφέρω, αφού το επάγγελμά μου είναι εφοριακός και γνωρίζω άριστα τι πρέπει να γίνει σύμφωνα με το Νόμο».

«Περιμένουμε να μας καλέσουν από τον Ηρακλή και να συζητήσουμε τις τελικές λεπτομέρειες, αλλά παράλληλα συνεχίζουμε την πορεία μας στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ, όπου πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε την μία από τις δυο θέσεις που οδηγούν στη Γ΄ εθνική. Με την προσθήκη των φιλάθλων του Ηρακλή και του ονόματος αυτού του μεγάλου συλλόγου, είμαι βέβαιος ότι τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα για εμάς», υπογράμμισε στον Arena 89,4.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top