«Να δημιουργήσουμε παράγοντες»

«Όσο πιο γρήγορα ανεβούμε, τόσο το καλύτερο»

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στην εμφανή παραγοντική λειψανδρία απέδωσε μεγάλο ποσοστό του προβλήματος που υπάρχει στον Ηρακλή ο Νίκος Ατματζίδης. Ο «πρόεδρος των προέδρων» υπογράμμισε με έμφαση το ξεκάθαρο σχέδιο διάλυσης του Ηρακλή, στάθηκε στο ότι θα πρέπει ο σύλλογος να δημιουργήσει παράγοντες και εκτίμησε πως η λύση που θα φέρει το ποδοσφαιρικό τμήμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην πρώτη κατηγορία, είναι και η καλύτερη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ατματζίδης στο Metropolis 95,5

«Εδώ και δέκα χρόνια κυνηγούν τον Ηρακλή. Δύο φορές μας έριξαν κατηγορία για να εξυπηρετήσουν το κάθε χωριό. Ντροπή τους! Ντροπή και σε αυτούς που ψήφισαν κατά του Ηρακλή. Κατάφεραν να διαλύσουν τον ωραιότερο σύλλογο της Ελλάδας, με τέτοια ιστορία. Δυστυχώς σε όλα αυτά που ζούμε συνετέλεσε και το γεγονός ότι δεν είχαμε παράγοντες. Πρώτα πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτό. Να δημιουργήσουμε δικούς μας παράγοντες και ύστερα θα λυθούν όλα τα προβλήματα».

Για τη λύση που προκρίνει ο ίδιος: «Θα προτιμούσα τη λύση που θα μας έφερνε όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην εθνική κατηγορία. Κατά σύμπτωση βρέθηκε ο Ηρακλής Αμπελοκήπων που έχει και το ίδιο όνομα. Όσο πιο γρήγορα ανεβούμε, τόσο το καλύτερο. Φοβάμαι τον μεγάλο χρόνο, θα είναι εις βάρος του συλλόγου».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top