Νέα διοικητική ομάδα στον Ερασιτέχνη

Πέτυχε τον βασικό στόχο της η συνέλευση του Γυμναστικού, αναδεικνύοντας το 15μελές, που θα διοριστεί για να «τρέξει» τα φλέγοντα θέματα του Συλλόγου…

Ερασιτέχνης

Υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης στον «κυανόλευκο» Σύλλογο, μετά την ανάδειξη νέας διοικητικής ομάδας μέσα από τη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη. Συγκεκριμένα, προέκυψαν τα εκ του νόμου απαιτούμενα 15 μέλη, τα οποία θα προταθούν από τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηρακλής στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διοριστούν για να σχηματίσουν διοίκηση.

Το νεοεκλεγέν 15μελές

Από τη διαδικασία της συνέλευσης αναδείχθηκαν τα εξής μέλη του Γ.Σ., ως η νέα 15μελής σύνθεση διοίκησης:

Θ. Παπαδόπουλος, Θέος, Βλαχόπουλος, Τσιντσιλής, Κοσμίδης, Αβραμίδης, Καρυπίδης, Δραμουντάνη, Σίμος, Μαϊστρέλης, Ουζούνης, Κυρίτσης, Βαζάκας, Γιαμπάστος, Χαρίσης.

Συνέρχονται σε σώμα και προχωρούν

Τα συγκεκριμένα ονόματα θα προταθούν εξ ονόματος του Συλλόγου στο Ειρηνοδικείο και θα διοριστούν ως οι νέοι διοικούντες τον Γυμναστικό. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη, ώστε να προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο, με άμεσο και επιτακτικό αντικείμενο να προχωρήσει όλα τα ανοικτά και τεράστια ζητήματα του Ημίθεου, που αφορούν στα ερασιτεχνικά – και όχι μόνο – Τμήματά του.

 

Back to Top