«Καταρρέει» το σχέδιο για νέα ΚΑΕ στον Πανιώνιο!

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης, παραιτήθηκε από την υπόθεση της νέας καλαθοσφαιρικής εταιρείας στον Πανιώνιο και το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου είναι στον αέρα, όπως και η συμμετοχή των Νεοσμυρνιωτών στην Α1…

Διάφορα, Μπάσκετ

Όλα δείχνουν ότι με όσες παρατάσεις και να «πριμοδοτήσει» τον Πανιώνιο ο ΕΣΑΚΕ και όσες παρατάσεις κάλυψης μετοχικού κεφαλαίου και να του χορηγήσει η ΕΕΑ, οι ιθύνοντες της αθηναϊκής ομάδας μόνο με ένα θαύμα θα κατορθώσουν να συστήσουν νέα ΚΑΕ.

Ο άνθρωπος, που με την παρουσία και την προσωπική εγγύησή του έδωσε την αίσθηση και την ελπίδα ότι προχωρά το θέμα της νέας καλαθοσφαιρικής εταιρίας και της συμμετοχής στη Basket League, ήδη είναι παρελθόν. Με χθεσινή ανακοίνωσή του ο Ιατρός Ορθοπεδικός, Σταύρος Αλευρογιάννης, δημοσιοποίησε την αποχώρησή του από το εγχείρημα της σύστασης νέας ΚΑΕ.

Χάθηκε και το 51% του Μ.Κ. – Μόνο με θαύμα Α1…

Σε πρακτικό επίπεδο, η απόσυρση Αλευρογιάννη σημαίνει ότι αυτομάτως χάνεται η εγγύηση για κάλυψη του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της υπό σύσταση ΚΑΕ Πανιώνιος, την οποία εξ αρχής εγγυήθηκε ο συγκεκριμένος. Αποχώρησε, καθώς δεν προχώρησε ο σχεδιασμός να καλυφθεί το υπόλοιπο 49% από τον κόσμο της ομάδας, μέσω μετοχών των 20 ευρώ εκάστη, με τον Σταύρο Αλευρογιάννη να καταγγέλλει ότι η αποτυχία έγκειται στη μη συνδρομή μεγαλοπαραγόντων του Νεοσμυρνιώτικου συλλόγου, οι οποίοι είχαν υποσχεθεί να συμβάλλουν καταλυτικά στην κάλυψη του υπολοίπου μετοχικού κεφαλαίου, καθώς με τα… «εικοσάρικα» του κόσμου θα ήταν απίθανο να υλοποιηθεί ο στόχος…

Συνεπώς, πλέον όλα κρέμονται σε μια κλωστή στην «Πλατεία» και φαντάζει εξαιρετικά απίθανο να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας. Στη Νέα Σμύρνη ελπίζουν, πλέον, σε ένα… θαύμα, το οποίο θα αφορά στην απόφαση κάποιου επενδυτή της… τελευταίας στιγμής να σπεύσει και να καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο για τη νέα ΚΑΕ…

Η ανακοίνωση απόσυρσης Αλευρογιάννη

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το «κυανέρυθρο» project για τη νέα ΚΑΕ με την ακόλουθη γραπτή τοποθέτηση:

«Είναι η ανακοίνωση που δεν ήθελα και δεν πίστευα ότι θα υποχρεωθώ να κάνω. Αντιθέτως, περίμενα ότι θα διαψευστούν οι φόβοι μου, ότι θα αποδειχθεί περίτρανα πως οι έγγραφες δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν. Δυστυχώς, τίποτα δεν έγινε.

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι αποσύρομαι από την προσπάθεια για τη δημιουργία της ΚΑΕ Πανιώνιος. Το κάνω με πόνο καρδιάς, νιώθοντας κι εγώ υπόλογος σε εκατοντάδες αγνούς φίλους του «Ιστορικού», οι οποίοι από το υστέρημά τους έδωσαν τα 20 ευρώ, για να ξαναδούν τον Πανιώνιο ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

Σφίγγω το χέρι στον καθένα ξεχωριστά και τους ευχαριστώ που μοιραστήκαμε το ίδιο όνειρο. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τους επιφανείς και οικονομικά εύπορους «φίλους» του συλλόγου, από τους οποίους πήρα υποσχέσεις, αλλά μηδαμινή συμμετοχή.

Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα πως δεν έρχομαι ούτε ως «Σωτήρας», ούτε ως «επενδυτής», ούτε ως ο άνθρωπος που θα σηκώσει το βάρος της δημιουργίας της ΚΑΕ. Είχα κι έχω διάθεση να βοηθήσω, αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους συζητήσαμε και οργανώσαμε, αυτοί που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στα συμφωνηθέντα, δεν αντέδρασαν, δεν κινήθηκαν, δεν έκαναν τίποτα απ’ όσα υποσχέθηκαν.

Εύχομαι να υπάρξει έστω και την τελευταία στιγμή κάποιος ή κάποιοι, που θα σηκώσουν το βάρος κι ο Πανιώνιος θα βρεθεί ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. Εγώ θα είμαι εκεί, να τους βοηθήσω, έστω με το οικογενειακό ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Θα είμαι εκεί να τους κοιτάξω στα μάτια, όπως κοιτάζω καθέναν από εσάς, γιατί γνωρίζω και γνωρίζετε ότι έκανα περισσότερα απ’ όσα περνούν από το χέρι μου, αν και είμαι σίγουρος πως κάποιοι ενδεχομένως να θελήσουν να μεταφέρουν ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top