- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δρακόπουλος: «Είναι η μόνη λύση»

Ο πρόεδρος του μπασκετικού Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την πρόταση που κατέθεσε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ., με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, τονίζοντας πως είναι η μοναδική λύση για τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θόδωρος Δρακόπουλος:

Για την πρόταση του με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Έκανα αυτή την πρόταση γιατί πιστεύω ότι είναι η μοναδική για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Είναι μια συνένωση με άλλη ομάδα, με άλλο ΑΦΜ. Δεν μπορούμε να παίξουμε πλέον με την παλιά ΠΑΕ γιατί τα χρέη μεταφέρονται. Δεν γίνεται να περιμένουμε για πάντα έναν επενδυτή. Η ομάδα αυτή έχει το ίδιο όνομα και τα ίδια χρώματα με μας. Έχει και καλό γήπεδο, το μοναδικό που έχει άδεια και χωράει 4.000 κόσμο. Με μια μικρή προσθήκη μπορεί να φτάσει και στις 6.000. Αυτό είναι το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή για μένα».

Ερωτηθείς αν θα βοηθήσει σ’ αυτή την προσπάθεια, απάντησε:

«Εγώ βγήκα μπροστά για να δημιουργηθεί νέος Ηρακλής. Φυσικά θα βοηθήσω. Μίλησα και με τον κ. Αντωνέλη ο οποίος είναι σύμφωνος. Νομίζω οι δυο μας μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Η επιτροπή σωτηρίας θα βοηθήσει στο τεχνικό κομμάτι, να αναλάβουν το τρέξιμο της ομάδας. Εγώ και ο κ.Αντωνέλης θα χρηματοδοτήσουμε την προσπάθεια».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ έκανα την προσπάθεια μου και την πρόταση. Από δω και πέρα εξαρτάτε από τον κόσμο του Ηρακλή, αν θα κατέβει να το ψηφίσει την Δευτέρα».

Αναφορικά με την ΚΑΕ τόνισε: «Εμείς μετά την χθεσινή απόφαση ,περιμένουμε το χαρτί από το πρωτοδικείο και έπειτα καταθέτουμε το καταστατικό στο υπουργείο, τα χαρτιά στην επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και είμαστε τελειωμένοι και πάμε για καινούργια ΚΑΕ».

Για την κατάσταση στον Πανιώνιο είπε: «Θα δηλώσει μάλλον αδυναμία συμμετοχής στην Α1. Εμείς είμαστε έτοιμοι και είμαστε πλέον πολύ κοντά να παίξουμε στην Α1».