- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή»

Την άποψη πως ο Ηρακλής πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή εξέφρασε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο Metropolis 95,5 FM και τον Arena FM 89,4 ο Φάνης Τουτζιάρης.

Ο βετεράνος επιθετικός του Ηρακλή δήλωσε το μεσημέρι στο Metropolis:

Για το αν θα ήθελε να συμμετάσχει στο διοικητικό σχήμα του ΓΣ: «Δεν ξέρω ακόμη. Θα γίνει μια ενημέρωση σήμερα και πιστεύω πως θα μάθουμε τι συμβαίνει. Οι νομικοί θα μας πουν λεπτομέρειες ώστε όλα να είναι διασφαλισμένα. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε το καλύτερο για τον Ηρακλή. Θα το σκεφτώ μέχρι εκείνη τη στιγμή αν θα μπω στη διοίκηση. Ο ΓΣ έχει από πίσω του πολλά άσχημα πράγματα και πρέπει να δούμε αν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Όταν το καταφέρουμε πρέπει να λυθεί και το θέμα του ποδοσφαίρου, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ποδοσφαιρικός Ηρακλής».

Για το αν θεωρεί πως η επανεκκίνηση από τα τοπικά της ΕΠΣΜ είναι η μοναδική λύση για τον Ηρακλή: «Άλλη λύση δεν βλέπω. Ο Παπαθανασάκης τραβάει τον δρόμο του και ας κάνει ό,τι θέλει. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε ποιο είναι το σωστό για τον Ηρακλή. Να γίνει μια νέα ομάδα που θα είναι πεντακάθαρη ώστε να μην υπάρχουν αυτά τα προβλήματα».

Για το αν είναι εφικτό να βρεθεί λύση για το ποδόσφαιρο με δεδομένα τα προβλήματα στον ΓΣ: «Πιστεύω ότι ο Ηρακλής μπορεί να ιδρύσει ένα νέο σωματείο. Το σε ποια κατηγορία της ΕΠΣΜ θα αγωνιστεί, αυτό συζητιέται. Υπάρχει πολύς χρόνος και μπορεί κάλλιστα να βρεθεί η λύση. Υπάρχουν σκέψεις, θα αναλυθούν στη σημερινή συζήτηση και ότι αποφασίσει ο κόσμος για το καλό του Ηρακλή».

Στον Arena FM 89,4 ο Φάνης Τουτζιάρης τόνισε:

«Πρέπει να πάω στη συνέλευση για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα του Ηρακλή. Είναι μια συνάντηση όλων των Ηρακληδέων ώστε να πέσουν κάποιες γνώμες και να παρθούν κάποιες αποφάσεις αναφορικά με την ίδρυση του Γ.Σ.».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κάποια πρόταση, απάντησε:
«Από την στιγμή που ο Παπαθανασάκης μένει στην ομάδα, την οποία την έχει ονομάσει και Ηρακλής, γιατί δεν έχει καμία σχέση με μας , πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή, να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα. Ο Παπαθανασάκης διέλυσε τον Ηρακλή, τον έστειλα στα …τάρταρα και δεν βλέπω φως. Νομίζω ότι και ο κόσμος αυτό θα ήθελε, με τον Παπαθανασάκη δεν βγαίνει άκρη, οπότε καλύτερα να κάνουμε μια καινούργια αρχή με ομάδα καθαρή. Η άποψη μου είναι να ξεκινήσει η ομάδα από τα Ερασιτεχνικά».

Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση;

«Τα προβλήματα είναι πολλά και από νομικής άποψης και στο Γ.Σ. αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη λύση».