Χουάντερσον: “Δεν έχω συμφωνήσει, αλλά”

Με δηλώσεις του ο βραζιλιάνος πορτιέρο υποστήριξε ότι ακόμα δεν έχει συμφωνήσει χωρίς όμως να αποκλείει αυτό να συμβεί το προσεχές μέλλον.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 μίλησε ο βραζιλιάνος τερματοφύλακας δηλώνοντας πως ακόμα δεν έχει συμφωνήσει οριστικά με την ομάδα του Ηρακλή, και ότι απλά προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για να διατηρείτε σε καλή κατάσταση. Παρόλα αυτά δεν απέκλεισε το γεγονός να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και στον Ηρακλή για έκτη διαδοχική χρονιά.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσει του έμπειρου τερματοφύλακα:

“Αυτή τη στιγμή δεν έχω πάρει οριστική απόφαση. Το μόνο που κάνω είναι να προπονούμαι. Αν έρθει μια καλή πρόταση , γιατί όχι να μείνω. Ο εκπρόσωπος μου μιλάει με τον πρόεδρο του Ηρακλή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή το μόνο που έκανα ήταν να προπονούμαι για να διατηρούμε σε καλό επίπεδο”

Σε ερώτηση γιατί δεν έχει φύγει ακόμα, απάντησε:

” Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν έχω πάρει απόφαση να μείνω στον Ηρακλή. Θα ήταν ιδανικό να μείνω υπό καλές συνθήκες. Η ευχή μου είναι να επιστέψει σε καλό επίπεδο. Είναι λυπηρό που έπεσε και για όλη τη Θεσσαλονίκη, που έχει μόνο μια ομάδα στη Σουπερλιγκ. Ελπίζω στο προσεχές μέλλον να επιστρέψει στην Α΄Εθνική με μια εντελώς διαφορετική κατάσταση να τον συνοδεύει. Η πρώτη μου μέρα ήταν χθες στην προπόνηση. Δεν ήξερα τι θα δω. Γνώρισα τους ανθρώπους και τους μελλοντικούς μου ίσως συμπαίκτες. Η ομάδα φαντάζομαι θα προχωρήσει σε κινήσεις ενίσχυσης. Θα είναι δύσκολα και θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον”

Γιατί δεν έκλεισε ακόμα σε κάποια άλλη ομάδα:

“Δεν μπορώ από τώρα να μιλήσω συγκεκριμένα για το μέλλον. Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά αν δεν συμφωνήσεις, δεν προχωράς.Έχω τώρα έναν άνθρωπο να με συμβουλεύει και μέσω αυτού θα κινηθώ. Ελπίζω να έρθει ό,τι καλύτερο για μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top