Μήπως θα πρέπει να κάνουμε ΟΛΟΙ την αυτοκριτική μας;

Ο Δημήτρης Βλάχος σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα και προτρέπει άπαντες να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Το μεγάλο πρόβλημα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή ακούει στο όνομα “Σπύρος Παπαθανασάκης” και σε αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Το φαινόμενο “Παπαθανάσακης”, διότι περί φαινόμενου πρόκειται, έχει αναλυθεί διεξοδικά από το φθινόπωρο του 2015, όταν και φάνηκαν τα πρώτα σημάδια της αλλαγής σε σχέση με τον Παπαθανασάκη που είχαμε γνωρίσει μέχρι τότε.

Στο σημερινό άρθρο, σας καλώ να αναρωτηθούμε όλοι μας, τι έχουμε κάνει ή τι σκοπεύουμε να κάνουμε για να απαλλαγεί η ομάδα από τον συγκεκριμένο τύπο και τους αυλικούς του.

Διαβάζω τις τελευταίες ημέρες απόψεις φίλων του Ηρακλή, που χρησιμοποιούν κατά κόρον το ρήμα “φταίνε”. Τρίτος πληθυντικός. Ποτέ πρώτος ενικός.

  • Φταίνε οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν τον Καναδό και τώρα θέλουν να πάει η ομάδα στο τοπικό.
  • Φταίνε όσοι ψήφισαν υπέρ της συνεργασίας με τους Πόντιους Κατερίνης.
  • Φταίνε όσοι επέλεξαν τον Τάκη πριν έξι χρόνια.
  • Φταίνε οι παραδοσιακοί παράγοντες που δεν βάζουν λεφτά
  • Φταίνε γενικά όλοι, εκτός από εμάς.

Ποιοι είμαστε “εμείς που δεν φταίμε σε τίποτα”;

  • Αυτοί που όταν οι δημοσιογράφοι επεσήμαναν τα λάθη του Καναδού, απαιτούσαμε να πάψουν να γράφουν για τον Ηρακλή, διότι κάνουν κακό. “Δεν βλέπετε τι κάνουν οι ρεπόρτερ άλλων ομάδων που καλύπτουν τα αρνητικά; Εσείς με το παραμικρό να τα βγάζετε όλα στη φόρα”.
  • Αυτοί που στις υποθέσεις με τον Τάκη και τους Πόντιους Κατερίνης, δεν θυσιάσαμε ένα απόγευμα της ζωής μας για να παραβρεθούμε σε μία από τις συνελεύσεις και να εκφράσουμε ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ τις όποιες επιφυλάξεις μας. Διότι με τον Τάκη στο Κατσάνειο ήταν μόλις 100-150 άτομα στο Κατσάνειο, ενώ για τους Πόντιους Κατερίνης δεν ακούστηκε ούτε μία αντίθετη φωνή στο “Καψής”.
  • Αυτοί που κράζουμε τους παραδοσιακούς παράγοντες, πολλοί εκ των οποίων στο παρελθόν έβαλαν λεφτά στον σύλλογο, αλλά όταν καλούμαστε να στηρίξουμε κάποιο τμήμα με την αγορά ενός απλού διαρκείας των 50 ευρώ, σφυρίζουμε αδιάφορα.

Όταν ο καθένας από εμάς κάνει την αυτοκριτική του και αναλογιστεί το τι δεν έκανε όλο αυτό το διάστημα και το τι μπορεί να κάνει από εδώ και στο εξής, ο Παπαθανασάκης και ο κάθε Παπαθανασάκης δεν θα μπορεί να πλησιάσει ούτε στα διόδια των Μαλγάρων.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top