Εκπέμπει «SOS» ο – αδειοδοτημένος – Αυτοκράτορας !

Το «κυανόλευκο» βόλεϊ εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στη Volley League, αλλά ζητά τη στήριξη του κόσμου, καθώς το ταμείο του «στράγγισε» από την προσπάθεια εξασφάλισης της άδειοδότησης. Έκτακτη συνέντευξη Τύπου για ενημέρωση του κόσμου, αύριο (22/8, 16:00, Κατσάνειο)…

Βόλει, Ηρακλής

Ο αρχικός και βασικός στόχος επετεύχθη: οι Ηρακλειδείς, που «τρέχουν» το Τμήμα βόλεϊ, παρά τις τεράστιες οικονομικές αντιξοότητες που είχαν να διαχειριστούν, κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν, σήμερα (21/8) την άδεια συμμετοχής στη Volley League 2017-2018, κατόπιν επανεξέτασης του σχετικού φακέλου από την αρμόδια επιτροπή.

Την ίδια ώρα, απερρίφθησαν – για μία ακόμη φορά – οι αντίστοιχοι φάκελοι Παναθηναϊκού και Παναχαϊκής, αλλά εκτιμάται ότι θα εξασφαλίσουν άδεια μέσω της διαδικασίας της ΕΕΑ τον Σεπτέμβριο, όταν θα έχουν τακτοποιήσει τις δικές τους εκκρεμότητες.

Ανάγκη συμπαράστασης, λόγω απόλυτης αδυναμίας!!!

Μολονότι η σημερινή έκβαση είναι απολύτως θετική θα πρέπει να υπογραμμισθεί ότι, προκειμένου να εξασφαλισθεί η αδειοδότηση απαιτήθηκαν πάμπολλες καταβολές και ρυθμίσεις οφειλών, παλιών και πιο πρόσφατων, με συνέπεια εδώ και αρκετές μέρες τα πάντα να χαρακτηρίζονται από απόλυτη στασιμότητα στην ομάδα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η διοίκηση δεν έχει προχωρήσει σε περαιτέρω μεταγραφικές προσθήκες, μετά τις σημαντικές συμφωνίες με τον Κώστα Προύσαλη και τον Τόλη Αρμενάκη, μολονότι οι στόχοι είναι εντοπισμένοι και οριοθετημένοι, στην προοπτική να κλείσει το ρόστερ της νέας περιόδου. Αιτία όλης αυτής της κατάστασης, η έλλειψη ρευστότητας, καθώς ήταν απολύτως αναγκαίο, όση υπήρχε, να θυσιαστεί στον… βωμό της αδειοδότησης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, οι Ηρακλειδείς – γνωρίζοντας πλέον – ότι η ομάδα θα είναι η μοναδική από τα βασικά Τμήματα του Συλλόγου, που θα συμμετάσχει στην μεγάλη κατηγορία του αθλήματός της, θα πρέπει να σπεύσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας! Αξίζει αυτή η ομάδα και αξίζει επιβράβευσης η σκληρός αγώνας των ανθρώπων της…

Συνεντευξη Τύπου ενημέρωσης του κόσμου

Μάλιστα, στο πλαίσιο της άμεσης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του “κυανόλευκου” κόσμου για την όλη κατάσταση, η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ παραχωρεί συνέντευξη Τύπου, αύριο Τρίτη 22/8, στις 16:00, στα γραφεία του Κατσανείου.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top