Κόστιτς: “Όλα ανήκουν στο παρελθόν – Πιστεύω στο αφεντικό και το πλάνο του”

Ο νέος προπονητής του Ηρακλή, Μίλος Κόστιτς, δήλωσε στη “Live Sport” ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο πρωτάθλημα της Football League επιστρέφει ο Μίλος Κόστιτς και πιο συγκεκριμένα για τον πάγκο του Ηρακλή.

Ο Σέρβος τεχνικός κάθισε στον πάγκο του Αχαρναϊκού την περσινή σεζόν (Οκτώβριος 2016 – Μάρτιος 2017) και άφησε θετικές εντυπώσεις. Μάλιστα, ο Κόστιτς που βρίσκεται στην Έλλαδα και σήμερα ενδέχεται να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη, μίλησε στην “Live Sport” για την απόφασή του να συμφωνήσει με τον Ηρακλή, παρά τα μεγάλα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Αρχικά είπε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ο Ηρακλής είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας και αυτή η ευκαιρία δεν παρουσιάζεται κάθε ημέρα. Μου αναλύθηκε το πλάνο της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια και μου είπαν πως είμαι απαραίτητος σε αυτή την προσπάθεια. Είμαι συνειδητοποιημένος, ξέρω πως τα χρήματα δεν περισσεύουν”, και συνέχισε, “Ο Παπαθανασάκης μου μίλησε ευθέως και ανοικτά. Μου είπε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εγώ θέλω να είμαι συγκεντρωμένος και να έχω επιτυχίες. Πιστεύω στο αφεντικό και το πλάνο”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σχεδιασμό: “Η προετοιμασία θα ξεκινήσει το συντομότερο. Είμαστε σε επαφή με πολλούς ατζέντηδες και έχουμε φίλους που μπορούν να μας βοηθήσουν σε άλλους συλλόγους. Δεν εστιάζουμε σε συγκεκριμένη χώρα ή ομάδα για παίκτες. Θα πάρουμε εκείνους που θα μπορούν να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες μας. Παρ’ όλα αυτά, δε μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Μόνο το ότι θα δουλέψουμε”, και κατέληξε, “Η ομάδα είναι πάνω απ’ ολους. Όλα ανήκουν στο παρελθόν. Θα προσπαθήσω, ώστε να πάω τον Ηρακλή στη θέση όπου ανήκει”.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top