- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δρακόπουλος: “Για Α2 έτοιμοι, θα πάρουμε τέσσερις ξένους για Α1”

Μια διαφορετική πρόταση για τον Ηρακλή κατέθεσε μέσω συνέντευξης στον ARENA FM 89,4 ο πρόεδρος του «κυανόλευκου» μπάσκετ, Θόδωρος Δρακόπουλος.

Είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Παπαθανασάκη δεν θα βρει ποτέ άκρη ο Ηρακλής, ακόμη και εάν πέσει στο ερασιτεχνικό θα κουβαλάει τα χρέη η ομάδα και μπορεί να δημιουργηθούν και ακόμη μεγαλύτερα. Η λύση είναι άλλη για μένα. Μπορεί να είναι τρελή, αλλά θα την πω. Να ενεργοποιήσουμε το παλιό ΑΦΜ, μέσω του ερασιτέχνη Ηρακλή, που υπάρχει ακόμη έστω και στα χαρτιά και με βάση το νέο Νόμο του Υπουργείου, με το οποίο ευνοήθηκε η Παναχαϊκή, αλλά και εμείς στο μπάσκετ, όπως και άλλες αθλητικές εταιρίες, ο Ηρακλής μπορεί να πάρει καινούργιο ΑΦΜ και όποια παλιά χρέη υπάρχουν, να βαρύνουν τους παλιούς. Ο Ρέμος είναι Ηρακλάκι και θα συμφωνήσει να πάρει το σήμα η νέα ΠΑΕ, για να μπορέσει να λειτουργήσει ως νέος Ηρακλής κι ας παίξουμε στο τοπικό, στην Α1 του ερασιτεχνικού, μία κατηγορία πριν τη Γ΄ εθνική»!

Για το μπάσκετ του Ηρακλή: «Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο Πανιώνιος έως τις 21 του μήνα και εάν δεν δηλώσει συμμετοχή στην Α1, τότε εμείς θα πάρουμε τη θέση. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε και τα προσόντα να παίξουμε στη φυσική θέση του Ηρακλή. Για την Α2 τελειώσαμε τις μεταγραφές, θέλουμε τέσσερις ρολίστες, αλλά πήραμε παίκτες Α1 και εάν μας δοθεί η δυνατότητα να αγωνιστούμε στην μεγαλύτερη κατηγορία, θα πάρουμε 4 ξένους και θα κλείσουμε ένα δυνατό ρόστερ. Ο Αλεξανδρής είναι έτοιμος, ξέρει και ποιους παίκτες πρέπει να αποκτήσουμε για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και αγωνιστικά. Μια εβδομάδα θέλουμε και θα τα τελειώσουμε όλα, μεταγραφές, νέα ΚΑΕ, τα πάντα…»