Καραγκούνης: “Θέλω να παραμείνω”

Την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ηρακλή εξέφρασε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στην εφημερίδα Metrosport μίλησε ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχουν παραμείνει στο “κυανόλευκο” ρόστερ. Ο λόγος για τον ,Βασίλη Καραγκούνη, οποίος δήλωσε εμφανώς απογοητευμένος από την στάση των ανθρώπων του Ηρακλή αλλά και πρόθυμος να συνεχίσει την καριέρα του με την φανέλα του Ημίθεου.

Διαβάστε τις δηλώσεις του νεαρού οπισθοφύλακα.

«Είναι πολύ δύσκολη και μπερδεμένη η κατάσταση. Δεν έχω συναντήσει κάτι ανάλογο τα προηγούμενα χρόνια. Μακάρι να βρεθεί λύση για τον Ηρακλή, είναι ντροπή για την ιστορία και τον κόσμο του να ταλαιπωρείται έτσι».

-Βασίλη είσαι ένας από τους λίγους που έμειναν στο ρόστερ. Γιατί;

«Δέθηκα με την ομάδα και αποφάσισα να μείνω για να περιμένω τις εξελίξεις. Ευελπιστώ ότι θα δοθεί λύση».

-Είχες προτάσεις από άλλες ομάδες;

«Ναι, αλλά όπως σας είπα και πριν θέλησα να δώσω προτεραιότητα στον Ηρακλή».

-Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το μέλλον;

«Εάν η ομάδα αγωνιστεί στη Football League όπως διαβάζω ότι θα δηλώσει η διοίκηση το πιο πιθανό είναι να παραμείνω για να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα και δεν νομίζω ότι αυτός ο… δρόμος θα ακολουθηθεί από μένα.»

-Επικοινώνησε κανείς εκ των διοικούντων μαζί σου;

«Όχι κανείς και αυτό είναι το μεγάλο παράπονο. Ούτε με εμένα προσωπικά ούτε φυσικά και με τα παιδιά που έφυγαν ήδη από την ομάδα. Δεν έχω καμία ενημέρωση για τις σκέψεις τους, τον προγραμματισμό τους, τι σκέφτονται για τη νέα χρονιά. Τουλάχιστον ας μας ενημέρωναν».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top