Τι έκανες ένα χρόνο για να ζητάς στήριξη;

Ο Δημήτρης Βλάχος αναρωτιέται από πού αντλεί ο Νίκος Καγιούλης την αισιοδοξία ότι ο κόσμος του Ηρακλή στηρίζει την προσπάθειά του.

Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι συγκινητική η προσπάθεια ορισμένων να εμφανίσουν τον Νίκο Καγιούλη ως την μοναδική λύση για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Για να μην βγουν… κάρτα, το καμουφλάρουν λίγο και χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη προοπτική ως ικανοποιητική για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και… έχει ο Θεός για το μέλλον.

Πώς μπορεί να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, όταν θα βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ανθρώπου που διοικούσε τον τελευταίο χρόνο την ΠΑΕ Ηρακλής, είναι απορίας άξιο. Μπορεί ορισμένοι να το έχουν λησμονήσει, αλλά σας θυμίζω ότι ο Καγιούλης ήταν το απόλυτο αφεντικό της ΠΑΕ από τον περασμένο Ιούλιο. Αυτός κανόνιζε τα συμβόλαια, αυτός είχε την οικονομική διαχείριση, αυτός επέλεξε τα άτομα που θα στελεχώσουν ΠΑΕ και ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτός λοιπόν ο κύριος που απέτυχε παταγωδώς σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα της εταιρίας (για την αγωνιστική παραμονή, πιστώνεται τις σωστές επιλογές παικτών τον Ιανουάριο), ζητάει την στήριξη του κόσμου για να αγοράσει την ΠΑΕ.

Στην προσπάθειά του να γίνει λίγο πιο πειστικός, μιλάει και για δύο επιχειρηματίες που τον στηρίζουν, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει την ταυτότητά τους. Προσέξτε κάτι: Ένα χρόνο με την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται από άποψη εσόδων, πρεστίζ κτλ), ο Καγιούλης δεν είχε οικονομικά στηρίγματα για να εξασφαλίσει η ΠΑΕ την αδειοδότηση και να μην χάσει στα δικαστήρια ό,τι κέρδισε στα γήπεδα. Με τον καταχρεωμένο Ηρακλή στην Β’ εθνική, τους βρήκε.

Στο ερώτημα γιατί θέλει να εμπλακεί επίσημα με την ΠΑΕ Ηρακλής, δεν έχω λογική απάντηση. Και το δικό μου το μυαλό κάνει σενάρια, ωστόσο είναι σκέψεις προσωπικές, τις οποίες δεν δικαιούμαι να τις μοιραστώ μαζί σας, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις.

Όσο για το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση Καγιούλη; Την θέση μου την εξέφρασα στις 4 Ιανουαρίου και επιμένω σε αυτήν, από τη στιγμή που δεν έχει εμφανιστεί στον ορίζοντα ένας επιχειρηματίας που μπορεί να κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top