ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τί μας έλεγε πριν ένα χρόνο ο Τρίκκας…

Η BlueArena φέρνει στο φως της δημοσιότητας συζητήσεις που είχε πριν από ένα χρόνο με τον εκλεκτό (;) του Σπύρου Παπαθανασάκη και τα 50 εκατομμύρια ευρώ που έχει -σύμφωνα με τον Τρίκη- προς επένδυση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ!

Διάφορα, Ροπαλιές

Εδώ και λίγες ώρες, στην κυανόλευκη επικαιρότητα δεσπόζει το όνομα του Τζορτζ Τρίκκα, μιας και εμφανίζεται ως υποψήφιος για να αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ Ηρακλής.

Για εμάς στην BlueArena δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά μία συνέχεια στην τραγωδία που παίζεται εδώ και σχεδόν δύο χρόνια με τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Και για του λόγου το αληθές, σας παρουσιάζουμε αυτολεξεί, συνομιλίες που είχαμε πριν από περίπου ένα χρόνο με τον εκλεκτό και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Όλα ξεκίνησαν στις 19/5/2016, όταν λάβαμε το εξής μήνυμα, στις 07:53, από τον προσωπικό λογαριασμό του Τζορτζ Τρίκκα στο facebook:

“Τόσο καιρό διαβάζω και γελάω με τις μαλακίες που γράφονται στα websites και social media. Είναι φανερό οτι πολλοί απο σας δεν έχετε καθόλου γνώση το ποιός ειναι ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Ένα πράγμα που όλοι ξέρουμε ειναι οτι εαν δεν αγαπούσε και δεν ερχόταν στον Ηρακλή ο Σπύρος Παπθανασακης, ο Ηρακλής θα ήταν διαλυμένος. Αυτό δεν το λέω εγώ, αυτό το είχατε πεί εσείς στο παρελθόν. Ο Σπύρος Παπθανασάκας είναι ένας επαγγελματίας έξυπνος που έχει ασχολειθεί με μεγαλύτερες υποθέσεις απ´αυτές που αντιμετωπίζει στον Ηρακλή, και έχει πετύχει σε όλα. Δέν φοβάται κανένα, δεν έχει ποτέ κρυφτεί απο κανένα, και όλοι σας είστε τυχεροί που αγαπάει τον Ηρακλή και δεν σας έχει κάνει ζημιές. Τελειώνοντας, ένα τελευταίο…. Σταματήστε να γράφετε και να λέτε μαλακιές εναντίον τον Ηρακλή και τον Σπύρο Παπαθανασάκη, γιατί αυτός είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να ανεβάσει τον Ηρακλή εκεί που του αξίζει”.

Χωρίς να γνωρίζουμε αν αυτός ο “Geo Trikk” είναι ένα πραγματικό πρόσωπο, μπήκαμε στην διαδικασία να του απαντήσουμε, μιας και ήταν φανερό, από αυτά που έγραφε, ότι είχε πρόσβαση στον Παπαθανασάκη.

Η απάντηση της BlueArena: “Το γεγονός ότι βοήθησε τα μέγιστα για να πατήσει ο Ηρακλής στα πόδια του και να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα, το έχουμε καταγράψει πολλάκις. Όπως όμως πιστώνεται την επιτυχία, έτσι ακριβώς χρεώνεται την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ. Και το τι θα γράφουμε για τον οποιονδήποτε, δεν θα μας το επιβάλλει κανένας”

Στη συνέχεια, υπήρξε μία αποστολή μηνυμάτων που κράτησε μέχρι τις αρχές Ιουλίου του 2016. Υπήρχαν στιγμές που νομίζαμε ότι ο Τρίκκας μιλούσε για άλλο πρόσωπο. Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Geo Trikk: He has more than 50 million to invest.

BlueArena: Μπορεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν 1000 ευρώ για να επασυνδεθεί το τηλέφωνο Και υπάρχουν χρέη 3 εκατομμυρίων

Geo Trikk: That’s what you think. Patience my friend acropolis wasn’t built over night!

BlueArenaQ Δεν το νομίζω. Είναι γεγονότα. Facts. Και κανείς δεν ζήτησε να χτίσει την Ακρόπολη. Είναι απαράδεκτο όμως να κόβονται τα τηλέφωνα της εταιρίας. Ξεφτίλα in Greek

Geo Trikk: Let’s all calm down, relax and wait for results. Trust me you will all be happy.

BlueArena: Είσαι φίλος του μεγαλομετόχου;

Geo Trikk: I’ve done many business deals with spiro, and he has always succeeded. He such a honest guy that I can call a friend.

BlueArena: Μακάρι να βρει λύση για την ομάδα

Geo Trikk: Trust me he will, if he wanted to he could of left long time ago but didn’t because he cares. He could of also been corrupted like all the other presidents in soccer but didn’t because he is honest and only looks to help people and be straight forward. The easiest thing to do in greece is match fixing which he has never thought of doing that or has it ever crossed his mind. Everyone else is doing it except for him because he is not that type of person.

BlueArena: Κανείς δεν τον κατηγόρησε για στημένα παιχνίδια. Φέτος όμως έκανε σημαντικά λάθη και έφτασε σε αυτό το σημείο η ομάδα. Μακάρι με αυτούς που μιλάει να είναι αξιόπιστοι και να αποτελέσουν την καλύτερη λύση για την ομάδα Και όταν από την BlueArena ασκούσαμε κριτική πίστευε ή τουλάχιστον κάποιοι τον έπειθαν ότι κάναμε πόλεμο. Δυστυχώς όμως για τον Ηρακλή, σε πολλά δικαιωθήκαμε.

Geo Trikk: Everyone makes mistakes, and he knows he has made mistakes but when you get involved in corrupt league like the Super league you will learn from your mistakes and get stronger. Without mistakes you can never learn, but the good thing about spiro is he has made mistakes and hasn’t quit on the team. He has lost lots of money and is still beside the team working hard to make it successful

BlueArena: Μου δίνεις την εντύπωση ότι γνωρίζεις με ποιους ανθρώπους μιλάει για να πουλήσει την ΠΑΕ και είσαι βέβαιος ότι θα είναι για το καλό της ομάδας

Geo Trikk: Spiro doesn’t disappoint people, at the end of the day you will all be happy.

BlueArena Άρα ξέρεις. Πότε θα μας κάνει χαρούμενους; Η σημερινή μέρα τελείωσε

Geo Trikk: The next season is a few months away lots of time before the next season.

Η συζήτηση που μόλις διαβάσατε, τοποθετείται χρονικά μέχρι τις 25 Μαΐου 2016. Ακολούθησε δική μας ενόχληση την 1η Ιουνίου 2016:

BlueArena: Πέρασαν δύο εβδομάδες από την ημέρα που μιλήσαμε και η κατάσταση από κακή γίνεται τραγική. Επιμένεις ότι ο Παπαθανασάκης θα δώσει λύση;

2/6/2016 Geo Trikk: He will not let the team down, he is going to make the best decision possible for the team. He cares about the team and only wants the best for it!

Στις 8/7/2016 στείλαμε το τελευταίο μήνυμα, χωρίς να λάβουμε ποτέ απάντηση: “8/7/2016 και ακόμη περιμένουμε την… “best decision” του Παπαθανασάκη. Η ομάδα διαλύεται”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top