Το “σκάνδαλο” και το ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Η τακτική του copy paste και οι επιπτώσεις του…

Διάφορα, Ροπαλιές

Την ώρα που ο Ηρακλής αποτελεί το μόνιμο θύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς κάθε ποινή που του επιβάλλεται από τα αρμόδια Πειθαρχικά όργανα είτε της ΕΠΟ ή της Σούπερ Λιγκ, είναι ο υποβιβασμός, οι οπαδοί (άλλων ομάδων), τα σάιτ και ο τύπος κατά οπαδική προτίμηση με χαρακτηριστική ευκολία ανακαλύπτει… σκάνδαλα!

Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί το γεγονός πως η ΕΠΟ ακύρωσε την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στο “Γ. Καραϊσκάκης” στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αμεσα όλα τα σάιτ έκαναν αναφορά για ΜΕΓΑ σκάνδαλο, την ώρα που όταν ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ υποβίβαζαν (εξωαγωνιστικά) ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τον Ηρακλή για δεύτερη φορά μέσα έξι χρόνια δεν έκαναν την παραμικρή αναφορά.

Το παράδοξο είναι πως ακόμα και ιστοσελίδες της Β. Ελλάδος, ακολουθώντας την γνωστή τακτική του copy paste, αναπαράγουν εκτός από την είδηση (που είναι και απολύτως θεμιτό) και τους τίτλους περί… σκανδάλων, με αποτέλεσμα οι φίλοι του Ηρακλή (δικαίως) να μην κρύβουν την οργή τους για τους για τον τρόπο που τα media της Μακεδονίας, αντιμετώπιζουν τον σύλλογο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top