Δελής: «Το δίκαιο είναι με τον Ηρακλή – Οι δικαστές να σταθούν στο ύψος της περίστασης”

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, μίλησε στον “Arena FM”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Γιάννης Δελής βουλευτής του Κ.Κ.Ε. μίλησε στον “Arena FM” και μεταξύ άλλων τόνισε:

“Το ΚΚΕ έχει συγκεκριμένες αρχές, έχει αντίληψη για τον αθλητισμό. Θεωρούμε ότι οι ΠΑΕ πρέπει να υπάγονται στο υπουργείο ανάπτυξης ή οικονομικών και όχι στο αθλητισμού. Έτσι θα υπήρχε πολύ καλύτερος έλεγχος στον οποιονδήποτε ήθελε να μπει στις ομάδες.

Πριν ενάμιση μήνα βγάλαμε μια ανακοίνωση για τον Ηρακλή όπου καταδικάζαμε αυτές τις προσπάθειες εις βάρος του.Έτυχε τώρα να είναι για τον Ηρακλή, αν χρειαστεί θα το κάνουμε για οποιονδήποτε άλλο σύλλογο, αν δούμε ότι αδικείται. Θεωρούμε δίκαιο το αίτημα του Ηρακλή. Είναι ταυτισμένος με την ιστορία αυτής της πόλης με την εργατική τάξη αυτής.

Περνάει μια περιπέτεια τώρα και εμείς λέμε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα ενός επαγγελματισμού, στο ποδόσφαιρο που έφερε τρεις ομάδες να κάνουν κουμάντο στο πρωτάθλημα να εξυπηρετούν συγκεκριμένους επιχειρηματίες που φεύγουν κι αφήνουν χαλάσματα πίσω τους.

Θέλουμε το δίκαιο για τα Ηρακλή που σώθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρούμε ότι το δίκαιο είναι με τον Ηρακλή και ελπίζουμε οι δικαστές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων Αν δε γίνει αυτό θα εξετάσουμε τις παραπέρα ενέργειές μας.

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα πρέπει να σταθούν δίπλα στη ομάδα που περνάει την περιπέτεια τα τελευταία χρόνια”.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top