Αυτό το ποδόσφαιρο θέλετε κ. Τσίπρα;

Είπαν για κάθαρση, είπαν για ισονομία, είπαν για ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο αλλά…

Για ακόμη μια φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο πάει να επικρατήσει η διαφθορά. Όπως έχουμε συνηθίσει στις υποθέσεις του Ηρακλή.

Δικαστές να δηλώνουν κώλυμα (!) λίγο πριν την εκδίκαση της υπόθεσης για τον εκτός νόμου υποβιβασμό του Ημίθεου, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός. Η ομάδα δηλαδή που υποβιβάστηκε αγωνιστικά να διεκδικεί μια θέση στην Σούπερ Λιγκ εις βάρος, ποιανού άλλου, του Ηρακλή.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί βεβαίως και πάλι στον Ηρακλή το μακρινό 2011 με πρωταγωνιστή την ομάδα του Γιώργου Μποροβήλου τον Αστέρα Τρίπολης. Τι άλλαξε από τότε; Τίποτα απολύτως. Οι ίδιοι διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν έχει γίνει ούτε μισό βήμα μπροστά για την πάταξη της διαφθοράς όπως επανειλλημένως τονίζουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις.

Για ακόμη μια φορά πάει να γίνει ένα σκάνδαλο εις βάρος του Ηρακλή. Ένα σκάνδαλο υποβιβασμού που απουσιάζει από ΠΑΝΤΟΥ! Από την προκήρυξη του πρωταθλήματος, από τον ΚΑΠ και από τους νόμους αδειοδότησης. Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ καταγεγραμμένος ο συγκεκριμένος νόμος πως σε περίπτωση μη αδειοδότησης κάποιας ομάδας τότε ο σύλλογος υποβιβάζεται!

Ως εκ τούτου για ακόμη μια φορά πάει να γίνει κάτι παράνομο. Κάτι σκανδαλώδες. Ενάντια στους νόμους και υπέρ της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτής της διαφθοράς που επανειλλημένα την… καταπολεμούν οι κυβερνήσεις.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλετε κ. Τσίπρα; Μέσα στην διαφθορά και στην παρανομία; Που είναι η κάθαρση που λέγατε; Που είναι η ισονομία; Που είναι το διαφορετικό ποδόσφαιρο που προαναγγέλατε;

Οι νόμοι είναι ξεκάθαρα υπέρ του Ηρακλή και να μην ξεχνάτε πως τα προβλήματα του Ηρακλή είναι προβλήμα για όλη τη Μακεδονία!

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top