- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση στο Διαιτητικό!

Επειτα από περίπου 1,5 ώρα ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Ηρακλή στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Επίσης συζητήθηκε η πρόσθετη παρέμβαση του Αρη, κατά της ΠΑΕ Ηρακλής, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, να τάσσεται στο πλευρό της Σούπερ Λιγκ.

Οι νομικοί του Ηρακλή, Δημήτρης Καρπετόπουλος και Λάκης Σημαιοφορίδης, ανέλυσαν τις θέσεις του “κυανόλευκου” συλλόγου, τονίζοντας πως πουθενά σε ΚΑΠ και κανονισμό αδειοδοτήσεων, δεν προβλέπεται η ποινή του υποβιβασμού για τις ομάδες που δε θα λάβουν αδειοδότηση.

Το παρών στην αίθουσα έδωσε επίσης και ο Σπύρος Παπαθανασάκης, που μάλιστα του δόθηκε ο λόγος…

Οπως διαβάσατε και σε άλλο ρεπορτάζ της BlueArena η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ

Στις 10:00 ξεκινάει η εκδίκαση της ΠΑΕ Ηρακλής για την δικαίωση της ομάδας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου προσέφυγε μετά την απόφαση-σκάνδαλο της Σούπερ Λιγκ περί υποβιβασμού της ομάδας.

Ο Ηρακλής θα εκπροσωπείται από τους Δημήτρη Καρπετόπουλο και Λάκη Σημαιοφορίδη.

Η BlueArena παρακολουθεί τις εξελίξεις από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και θα σας κρατάει ενήμερους.

10:05 – Και ο Σπύρος Παπαθανασάκης στην εκδίκαση της απόφασης.

10:15 – Ο Άρης ζητάει τον υποβιβασμό του Ηρακλή όπως αποφάσισε δηλαδή η Σούπερ Λιγκ. Να τοποθετηθεί δηλαδή ο Ηρακλής στην 15η θέση. Τον Άρη εκπροσωπούν οι Γιάννης Βένος και Γιάννης Ψηφίδης.

10:22 – Η πλευρά του Ηρακλή (Καρπετόπουλος-Σημαιοφορίδης) “πατάει” πάνω στον ΚΑΠ, στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος αλλά και στους κανονισμούς αδειοδότησης, όπου δεν προβλέπεται ο υποβιβασμός λόγω μη αδειοδότησης.

10:34 – Έχουν κατατεθεί αρκετά έγγραφα από τις τρεις ομάδες (Ηρακλή, Λεβαδειακό και Άρη). Οι δικαστές του Διαιτητικού Δικαστηρίου ελέγχουν, ενώ όπως φαίνεται ήδη έχουν διαμορφώσει μια πρώτη άποψη.

10:42 – Ολοκληρώθηκε η ομιλία του δικηγόρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Δημήτρη Καρπετόπουλου, αλλά και του δικηγόρου της Σούπερ Λιγκ, Γιάννη Οικονομάκη. Τοποθετήθηκε και ο δικηγόρος της ΠΑΕ Άρης, Πάρης Ατλαμάζόγλου, αλλά και αυτός του Λεβαδειακού, Βαγγιάκος.

10:45 – Αυτή την στιγμή για λογαριασμό του Ηρακλή μιλάει ο Λάκης Σημαιοφορίδης.

10:52 – Τον λόγο έχει πάρει αυτήν την στιγμή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης.

11:20 – Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και άπαντες αποχωρούν από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί. Για ο,τιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε άμεσα από την BlueArena.