Ιδρυτικό Σωματείο: “Σε περίπτωση αδικίας θα κινηθούμε νομικά”

Η ανακοίνωση του Ιδρυτικού Σωματείου…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Αρχικά οφείλουμε σαν Δ.Σ. του Σωματείου να ευχαριστήσουμε θερμά την μαζική προσέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο δικαιώσης του Ηρακλή.

Η οικογένεια του Ηρακλή φώναξε για το αυτονόητα και έθεσαν όλους προ των ευθυνών τους απέναντι στον Σύλλογο.

Ενημερώνουμε ότι ύστερα από το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο περιμένουμε την απόφαση μονόδρομο Δικαίωσης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή κάτι που είναι ΝΟΜΙΜΟ αλλά και ΣΥΝΝΟΜΟ με τους κανονισμούς του ΚΑΠ της Προκήρυξης του πρωταθλήματος που φέρει τις υπογραφές και των 16 ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE αλλά και του κανονισμού αδειοδοτήσεων της Ε.Π.Ο.
Δηλώνουμε ότι σε περίπτωση αδικίας και υποβιβασμού του Ηρακλή παρανόμως θα κινηθούμε εναντίον νομικά κατά παντός υπευθύνου και επιφυλλασόμαστε για τα παντός νομίμου δικαιώματα μας.

Τέλος ενημερώνουμε ότι χθες στο περιθώριο των επαφών για την προβολή των θέσεων αλλά και των δίκαιων αιτημάτων μας, μέλη του Δ.Σ. του Ιδρυτικού Σωματείου συνάντησαν τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο και τον ενημέρωσαν επί του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης με τις τοποθετήσεις του έδειξε την έμπρακτη συμπαράσταση του στο δίκαιο αίτημα του Ηρακλή για την τήρηση της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top