Πρόταση για… Super League ΤV

Η ΑΕΚ έριξε την ιδέα στη Super League για να δημιουργήσει ο συνεταιρισμός το δικό του κανάλι, το οποίο θα μεταδίδει τους αγώνες του πρωταθλήματος

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Super League και Nova βρίσκονται συχνά σε κόντρα και αρκετές ομάδες κάνουν σκέψεις για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» η ΑΕΚ έριξε στο «τραπέζι» των συζητήσεων στη Super League την ιδέα για δημιουργία καναλιού, που θα μεταδίδει τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Η πλευρά της ΑΕΚ θα ψάξει το θέμα με τα δεδομένα που υπάρχουν στο εξωτερικό, σχετικά με την καλύτερη εκμετάλλευση των τηλεοπτικών και στη συνέχεια θα παρουσιάσει στη Λίγκα ένα συγκεκριμένο πλάνο, με την εποπτεία και επεξεργασία της έρευνας να έχει ο διευθύνων σύμβολους της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου.

Το κανάλι της Λίγκας θα μπορεί να βρίσκεται στο μπουκέτο της Nova, της Cosmote TV ή και των δύο συνδρομητικών και ο συνεταιρισμός θα μπορεί να ζητάει για τα σαββατοκύριακα των αγώνων 1,5 ευρώ για κάθε συνδρομητή, κάτι που σημαίνει πως στο τέλος της σεζόν μπορεί να έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 30 εκ. ευρώ.

Μία άλλη σκέψη είναι η δημιουργία κοινοπραξίας καναλιού, στην οποία θα μετέχει η Super League και θα προσφέρει το προϊόν του πρωταθλήματος διεκδικόντας ένα μεγάλο μερίδιο από τη διαφημιστική πίτα και από τις συνδρομές.

Πηγή: SDNA

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top