Σκέψεις για πέντε ομάδες στα πλέι οφ

Το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν οι πέντε πρώτες ομάδες (και όχι οι έξι) στα πλέι οφ ώστε να… εξοικονομηθεί χρόνος εξετάζεται από τη Σούπερ Λίγκα, όπως αποκαλύπτει η Live Sport

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Αυτή την περίοδο συντάσσεται η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος από την ηγεσία της Σούπερ Λίγκας, η οποία για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει σχεδόν 90 άρθρα και σκοπό έχουν να προλάβουν διάφορες καταστάσεις μεσούσης της σεζόν 2017/18.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στις βασικές σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι της Λίγκας κυριαρχεί η μείωση του αριθμού των ομάδων που θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ στο τέλος της σεζόν, από τα οποία για πρώτη φορά θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνο που αναμένεται να αλλάξει είναι ο αριθμός των ομάδων που θα δώσουν πλέι οφ για τον τίτλο και για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, με τις πέντε πρώτες της κανονικής διάρκειας (και όχι τις έξι όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί) να μονομαχούν γι’ αυτά.

Ο λόγος έχει να κάνει με εξοικονόμηση χρόνου στη λήξη του πρωταθλήματος, καθώς την επόμενη σεζόν υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία και η FIFA έχει ενημερώσει όλες τις ομοσπονδίες πως τα εγχώρια πρωταθλήματα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 25 Μαΐου.

Πηγή: sportfm.gr

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top