Γιαννίκογλου στην BlueArena: “Περιμένουμε δύο μήνες την επικύρωση, κάτι… βρωμάει”

Στην BlueArena μίλησε ο Μάκης Γιαννίκογλου

Ήρθε στον Ηρακλή τον Ιανουάριο του 2015 και μαζί με τον Χουάντερσον αποτέλεσαν το “κυανόλευκο” δίδυμο των τερματοφυλάκων.

Ο λόγος για τον Μάκη Γιαννίκογλου που έζησε κι αυτός πολλά με την φανέλα του Ημίθεου στα δυόμισι χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο.

Ο Έλληνας πορτιέρε μίλησε στην BlueArena, για την αγωνιστική σωτηρία του Ηρακλή, τα ύπουλα μαγειρέματα με την επικύρωση της βαθμολογίας, ενώ αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του και στο μέλλον του.

Αναλυτικά:

-Καταφέρατε και σώσατε την ομάδα -στο χορτάρι- παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν όλη την σεζόν.

“Υπήρχε μεγάλη άνοδος της ομάδας μετά από ένα σημείο. Αργήσαμε να πάρουμε βαθμούς. Ήταν και θέμα τύχης τις περισσότερες φορές. Το παλέψαμε μέχρι τέλους και δικαιωθήκαμε. Χάσαμε παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει”.

-Πιστεύεις πως ο Σάββας Παντελίδης, αλλά και η έλευση των παικτών τον Γενάρη βοήθησαν στην παραμονή της ομάδας;

“Χρειαζόταν μια αλλαγή η ομάδα. Νομίζω φαινόταν αυτό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε κουραστεί από την όλη κατάσταση. Η έλευση του Σάββα Παντελίδη αλλά και των παικτών έπαιξε σημαντικό ρόλο στην σωτηρία της ομάδας”.

-Σώσατε την ομάδα στο χορτάρι όμως αυτό πάνε να σας το πάρουν στα… γραφεία.

“Είναι πολύ άδικο. Τα παιχνίδια τα πήραμε καθαρά μέσα στο γήπεδο. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει δύο μήνες τώρα και επικύρωση της βαθμολογίας δεν υπάρχει. Το τι γίνεται δεν το ξέρουμε αλλά κάτι βρωμάει. Δε γίνεται να παίζονται οι αγώνες μιας ολόκληρης χρονιάς στα δικαστήρια”.

-Ήδη αρκετοί συμπαίκτες σου έχουν αποχωρήσει από την ομάδα λόγω της κατάστασης. Πως νιώθεις και πως βλέπεις το μέλλον σου;

“Στην ομάδα είμαστε κοντά τρία χρόνια και την έχουμε αγαπήσει όλοι. Τα έχουμε περάσει όλα μαζί και σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Ήταν δύσκολο για όλα τα παιδιά να αποχωρήσουν μετά απ’ όσα περάσαμε. Όλοι κοιτάνε το επαγγελματικό τους μέλλον και είναι λογικό. Ο Ηρακλής έχει ιστορία και δυναμική και πιστεύω πως αν μείνει στην Σούπερ Λιγκ θα έρθουν αξιόλογοι παίκτες. Όσον αφορά το μέλλον μου περιμένω τον Ηρακλή. Κάνω υπομονή. Δεν σκέφτομαι να κάνω προσφυγή ακόμα, αλλά οι ημέρες περνάνε και πιστεύω πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα”.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top