Ιντζόγλου στην BlueArena: “Δε μπορώ να εξηγήσω την συμπεριφορά του Παπαθανασάκη”

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου μίλησε στην BlueArena

Ήρθε στον Ηρακλή το καλοκαίρι του 2013, ωστόσο η ομάδα δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Ιντζόγλου. Ο αρχηγός του Ηρακλή μίλησε στην BlueArena, για την αγωνιστική σωτηρία της ομάδας, τη “μάχη” των δικαστηρίων που δίνει ο Ημίθεος, ενώ αναφέρθηκε και στην περίεργη αλλαγή συμπεριφοράς του Παπαθανασάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην BlueArena:

-Παρά τις ακατάλληλες συνθήκες, καταφέρατε να κρατήσετε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ. Πως εξηγείς το ξέσπασμα των τελευταίων αγωνιστικών που έδωσε την σωτηρία στο χορτάρι για τον Ηρακλή;

“Κάναμε ένα θαύμα τις τελευταίες αγωνιστικές. Μας είχαν ξεγραμμένους και καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα μέσα από ομαδική σκληρή δουλειά”.

-Βέβαια αυτό που πήρατε με το… σπαθί σας εντός των τεσσάρων γραμμών πάνε να σας το πάρουν.

“Η ομάδα πέρασε πολλές περιπέτειες τη φετινή σεζόν. Σώσαμε την ομάδα αλλά μας μένει μια πικρία. Η πικρία είναι πως αυτό που κερδίσαμε εντός αγωνιστικού χώρου πάνε να μας το πάρουν στα δικαστήρια. Δεν ξέρουμε βέβαια τι θα αποφασιστεί. Περιμένουμε κι εμείς όπως και ο κόσμος του Ηρακλή”.

-Ο Σπύρος Παπαθανασάκης ήρθε το καλοκαίρι του 2014 στον Ηρακλή. Η ομάδα πήρε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ, όμως κάπου στα μισά εκείνης της περιόδου ξεκίνησε η… κατάρρευση.

“Όταν ήρθε ο Παπαθανασάκης η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική. Έκανε πράξεις τα λόγια του και πετύχαμε την άνοδο. Υπήρχαν κάποιες μικροκαθυστερήσεις στις πληρωμές αλλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Το πρώτο εξάμηνο στην Σούπερ Λιγκ (περίοδος 2015-2016) κύλησε ιδανικά, αλλά στο δεύτερο μισό ξεκίνησε η… κατάρρευση. Χωρίς κανείς να ξέρει τον λόγο και χωρίς κανείς να περιμένει μια τέτοια κατάληξη για την ομάδα. Δε μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του. Είναι κρίμα μια ομάδα με τη δυναμική και την ιστορία του Ηρακλή να βιώνει τέτοιες καταστάσεις”.

-Πως βλέπεις τα πράγματα από εδώ και στο εξής για εσένα και τους συμπαίκτες σου; Θα μπορούσες να παραμείνεις στον Ηρακλή με αυτήν την κατάσταση;

“Έχω καταθέσει προσφυγή για να πάρω τα χρήματα που μου οφείλονται, αλλά δεν βλέπω καμιά ανταπόκριση από την διοίκηση. Είναι χρήματα από το εξάμηνο του 2017, αλλά κι από την περσινή χρονιά. Σύνολο είναι χρήματα ενός χρόνου. Περιμένουμε όλοι τις εξελίξεις. Δύσκολο για εμένα αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά να παραμείνουμε στην ομάδα με την κατάσταση που υπάρχει. Οποισδήποτε θα αποχωρούσε με αυτήν την διοίκηση”.

-Αν υπήρχε μια αξιόπιστη λύση για τη μετά Παπαθανασάκη εποχή, θα σκεφτόσουν την παραμονή στην ομάδα;

“Ποιος δε θα ήθελε να μείνει στον Ηρακλή; Βέβαια, η συμπεριφορά του Παπαθανασάκη μας έχει κάνει… καχύποπτους οπότε θα ζητούσα εγγυήσεις, όσον αφορά τα χρήματα που μου οφείλονται. Πλέον πάντα θα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου μια περίπτωση σαν αυτή του Παπαθανασάκη”.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top