Καθοριστική εβδομάδα

Εβδομάδα εξελίξεων ξημερώνει από αύριο για τον Ηρακλή…

Άλλη μία εβδομάδα πέρασε, με την Λίγκα να καθυστερεί εκ νέου την επικύρωση της βαθμολογίας από ένα πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την τελευταία ημέρα (30) του Απρίλη.

Κοντεύουν να συμπληρωθούν δύο μήνες από την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ (εκτός των ομάδων που συμμετείχαν στη διαδικασία των πλέι οφ) και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη όσον αφορά την επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 6 ως 16.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αλλά χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ιστοσελίδα της Λίγκας, το πολυπόθητο ΔΣ για την επικύρωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη (21/6), ξεκαθαρίζοντας και την στάση του Ηρακλή. Αν δηλαδή οι “κυανόλευκοι” προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ή όχι. Βέβαια όλα αυτά δε θα γινόντουσαν αν Παπαθανασάκης και Καγιούλης ήταν σωστοί στις υποχρεώσεις τους και φρόντιζαν να παρθεί η αδειοδότηση για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Δίχως αμφιβολία, η επίκυρωση της βαθμολογίας είναι το νούμερο ένα… πρόβλημα τη δεδομένη στιγμή για τον Ηρακλή, με τους παίκτες να έχουν ακόμη ένα λόγο να αποχωρήσουν από τη ομάδα. Εννοείται πως Καναδός και Γερμανός έχουν βάλει το… χεράκι τους σε αυτές τις αποχωρήσεις, καθώς δεν υπήρχε ούτε η παραμικρή επικοινωνία με τους παίκτες με αποτέλεσμα κάποιοι να έχουν βρει ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους, ενώ αναμένονται νέες αποχωρήσεις εντός της εβδομάδας.

Βέβαια, υπάρχουν και οι κινήσεις των μελών του Ιδρυτικού Σωματείου, όπου προσπαθούν -όσο μπορούν- να συμμαζέψουν την κατάσταση που υπάρχει στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Οι εργασίες όπως ανακοίνωσαν θα ξεκινήσουν από αύριο με στόχο τα αποδυτήρια των ακαδημιών αλλά και τα γραφεία της ΠΑΕ να είναι πλήρως λειτουργικά.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top