“Αγνοείται” (και) ο επίδοξος… μεγαλομέτοχος

Απλός παρατηρητής των εξελίξεων από τη Γερμανία είναι εδώ και καιρό ο έχων το… μάνατζμεντ της ΠΑΕ Ηρακλής!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Την ώρα που σύσσωμη η “κυανόλευκη οικογένεια” (Ιδρυτικό σωματείο, επιτροπή σωτηρίας, οργανωμένοι οπαδοί, απλοί φίλαθλοι) παλεύουν να κρατήσουν όρθιο τον σύλλογο με κάθε τρόπο, οι Σπύρος Παπαθανασάκης και Νίκος Καγιούλης, έχουν… εξαφανιστεί, έχοντας αφήσει παρατημένη την ομάδα, η οποία – πλέον – κάθε μέρα χάνει και έναν βασικό της παίκτη.

Και αν για τον “Καναδό” όλα είναι χιλιοειπωμένα και γνωστά, ο φιλόδοξος… επενδυτής Νίκος Καγιούλης, εδώ και ένα μήνα, έχει σταματήσει να ασχολείται με την ομάδα, της οποίας εξακολουθεί να δηλώνει σε όσους επικοινωνούν μαζί του πως επιθυμεί (ακόμα) να γίνει ο μεγαλομέτοχός της.

Ο Ελληνογερμανός μάνατζερ παραμένει εδώ και καιρό στη Γερμανία, μη έχοντας επικοινωνία με κανέναν από την ομάδα (φαίνεται άλλωστε και από τις δηλώσεις όλων των παικτών) παρά το γεγονός πως διατηρεί το μάνατζμεντ (;) της ομάδας.

Παρόλα αυτά σαν ένας απλός παρατηρητής ακούει, διαβάζει και βλέπει τις δυσάρεστες εξελίξεις σε μία ομάδα που την άφησε αβοήθητη παρά το γεγονός πως άπαντες με την εικόνα τους στο γήπεδο έβαλαν πλάτη και γι’ αυτόν παρά τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του για πληρωμές που έδινε καθημερινά στους παίκτες το τελευταίο δίμηνο πριν εκπνεύσει το πρωτάθλημα.

Είναι φανερό πως ο Ηρακλής (ανεξαρτήτος το που θα αγωνίζεται) δεν μπορεί να έχει ούτε παρόν, ούτε μέλλον με τους Παπαθανασάκη και Καγιούλη, μαζί ή και χώρια. Το γιατί; Το έχουν απαντήσει οι ίδιοι με τις πράξεις του…

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top