Ανακοινώνεται το απόγευμα μέσω ΕΣΑΚΕ η μετακόμιση του Φάρου!

Αναμένονται εξελίξεις το απόγευμα

Διάφορα, Μπάσκετ

Εδώ και ημέρες το Basketplus.gr είχε αποκαλύψει για το “φλερτ” του ΓΣ Λάρισας με τον Φάρο Κερατσινίου για ενδεχόμενη μετακόμιση της ομάδας στη Θεσσαλική πρωτεύουσα. Παρά το “μίνι θρίλερ” που ακολούθησε με την Δόξα Λευκάδας να προσπαθεί να πείσει για αλλαγή διεύθυνσης της μετακόμισης, φαίνεται πως η απόφαση επάρθη.

Και θα ανακοινωθεί διά μέσω του ίδιου του προέδρου του Φάρου, Βαγγέλη Τσάπα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημερινό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, το πρώτο μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Εκεί αναμένεται να ενημερώσει για το που θα παίξει η ομάδα του.

Η ΚΑΕ Φάρος θα συσταθεί και θα παίξει στη Λάρισα και η ομάδα του Γυμναστικού ενδεχομένως να κρατήσει τη θέση στη Β’ Εθνική.

Για τις λεπτομέρειες του πρότζεκτ, το οποίο παρουσίασαν οι Λαρισινοί παράγοντες στον κ.Τσάπα, θα ενημερωθείτε σύντομα, αφού καλό θα είναι να γίνουν πρώτες οι όποιες πιθανές επίσημες τοποθετήσεις. Το θέμα, πάντως, οδεύει προς τη λήξη του.

Μάλιστα ακούστηκαν ήδη και τα πρώτα ονόματα για τη θέση του προπονητή, με αυτό του πολυνίκη στην Αυστρία Κρις Χουγκάζ να συγκαταλέγεται στη λίστα που φέρεται να εξετάζουν οι παράγοντες του ΓΣΛ, που έκαναν ένα μεγάλο “κόλπο γκρόσο” σε 15 ημέρες!

ΥΓ: Στο σημερινό δ.σ. του ΕΣΑΚΕ αναμένεται να δώσει το παρών και ο Πανιώνιος. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η τοποθέτησή του για το αν θα αγωνιστεί και πως, όπως βεβαίως και η παρουσία κάποιων ομάδων της Α1 που έχουν τα δικά τους ζητήματα και αυτό “φουντώνει” τις φήμες για αρνητικές εξελίξεις! Ίδωμεν…

Πηγή: Basketplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top