«Λέμε να ισχύσουν οι νόμοι, μας κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια»

«Κανένας δεν θέλει τον Παπαθανασάκη που έχει καταστρέψει τον Ηρακλή και ξεφτιλίζει το σύλλογο καθημερινά»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο νέος πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου και μέλος της Επιτροπής Δικαίωσης, Νίκος Βαφειάδης, τοποθετήθηκε στο Μetropolis 95,5 υπογραμμίζοντας πως στις συναντήσεις ενημέρωσης της κατάστασεις στους φορείς, ενημερώνοντάς τους πως επιζητούν εφαρμογή των νόμων, τους κοιτούν με γουρλωμένα μάτια!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το ραντεβού με τον δήμαρχο έγινε σε πολύ καλό κλίμα, έκανε δηλώσεις που αρμόζουν και άξιζε να ακούσει ο κόσμος από τον πρώτο παράγοντα της πόλης. Ο Ηρακλής όντως είναι η αρχαιότερη ομάδα και ζητάει το αυτονόητο, δηλαδή να ισχύσουν οι νόμοι. Ο Ηρακλής δεν ζητάει από κανέναν καμία χάρη. Ήμουν σε όλες τις συναντήσεις πλην του κ. Βασιλειάδη και όταν μπαίναμε μέσα μας ρωτάνε τι ήρθαμε να κάνουμε. Όταν τους λέμε να ισχύσουν απλά οι νόμοι μας κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια. Έχουμε χάσει το αυτονόητο σε αυτή την χώρα σε όλα τα επίπεδα.

Όταν αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τι γίνεται νομικά, λέγαμε ότι αυτό δεν γίνεται για τρίτη φορά να σωθεί ο Λεβαδειακός εξωαγωνιστικά. Η απάντηση που δώσαμε στον κ. Κομπότη την προηγούμενη βδομάδα με την ανακοίνωσή μας ήταν για να καταλάβουμε τι ζητάμε επιτέλους από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δούμε ένα πρωτάθλημα να παίζεται επι ίσοις όροις;»

Ερωτηθείς για τη διαχωριστική γραμμή με τη διοίκηση της ΠΑΕ απάντησε: «Η επιτροπή δεν τρέχει για κανέναν Παπαθανασάκη. Η επιτροπή δηλώνει την εναντίωσή της στον εν λόγω κύριο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η αγάπη που τρέφει για τον Ηρακλή και η επιτροπή που έχει προσπαθήσει να τρέξει τα θέματα του γυμναστικού συλλόγου και από πολιτικούς φορείς και από βετεράνους το κάνει γιατί αγαπάει τον Ηρακλή. Κανένας δεν θέλει τον Παπαθανασάκη που έχει καταστρέψει τον Ηρακλή και ξεφτιλίζει το σύλλογο καθημερινά για το οτιδήποτε. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να σωθεί ο Ηρακλής είναι να συσπειρωθεί. Δεν πρέπει να χαθεί αυτή η συσπείρωση.

Αν δικαιωθούμε ο κύριος Παπαθανασάκης θα πρέπει να φύγει την προηγούμενη μέρα της δικαίωσης. Ο συγκεκριμένος κύριος καταλαβαίνουμε και εμείς ότι ξεφτιλίζει το σύλλογο. Θυμάμαι το 2011 ότι ο Ηρακλής δικάστηκε για μια πλαστή ενημερότητα και τον ρίξανε με άλλο άρθρο και μετά καταλάβανε ότι καταστρέψανε τον Ηρακλή. Θαυμάζουμε την πορεία του Πανιωνίου που δικαίως βρίσκεται εκεί που είναι αλλά δεν θυμόμαστε ότι εδώ και πέντε χρόνια δεν έπαιρνε αδειοδότηση. Δεν πήγε όμως στη Β’ Εθνική όπως και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η επιτροπή είναι απέναντι από τον κύριο Παπαθανασάκη και κάνει ότι μπορεί για να φύγει αυτός ο άνθρωπος από τον Ηρακλή για να μπει σε πιο ήρεμα μονοπάτια. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι ακόμα και οι αντίπαλοι παραδέχονται ότι ο Ηρακλής δεν είναι μικρομεσαία ομάδα. Δεν θα πρέπει να εστιάζουμε στο γεγονός ότι ο Ηρακλής δεν πήρε αδειοδότηση. Οι μισές ομάδες τα προηγούμενα χρόνια δεν παίρνανε ούτε αυτές την ίδια περίοδο με τον Ηρακλή και κάποιες από αυτές παίζανε και χωρίς ενημερότητα με χαριστική του κυρίου Πιλάβιου».

Σχολιάζοντας το γεγονός πως ο Ηρακλής δεν πήρε αδειοδότηση είπε: «Γνωρίζαμε ότι δεν θα πάρουμε αδειοδότηση κανένας δεν είχε αυτή την ψευδαίσθηση. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προοριζόταν για τους φτωχούς και υπήρχε φιλότιμο.

Μπορούσε ο ένας να πάει στο γήπεδο του άλλου. Τα πράγματα πλέον έχουν ξεφύγει. Ο Ηρακλής φέτος έκανε κάτι ανέλπιστο. Ήταν η πρώτη ομάδα που έλεγαν όλοι ότι θα πέσει και τελικά η ομάδα αυτή κέρδισε αγωνιστικά και χωρίς διοίκηση. Πρέπει να σεβαστούνε τον αγώνα και τον κόπο αυτού του λαού. Αν υπήρχε φιλότιμο από την υπόθεση του Ηρακλή το 2011 γιατί υπάρχει μερική δικαίωση του Ηρακλή και τον βάλανε στην δεύτερη κατηγορία και όχι στην πρώτη, καταλαβαίνετε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να κάνουν αυτά που κάνουν».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top