Το Δ.Σ. της Λιγκας, η επικύρωση και ο… δρόμος του Ηρακλή!

Έρχεται το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ για την επικύρωση της βαθμολογίας – Οι δύο κατευθύνσεις του Ηρακλή

Το διαιτητικό δικαστήριο δικαίωσε τον Ηρακλή και οι τρεις βαθμοί που αφαιρέθηκαν για την υπόθεση Πουρτουλίδη προστέθηκαν και πάλι στους “κυανόλευκους” κατά τη χθεσινή ημέρα και με τη… βούλα της Λίγκας.

Ωστόσο τα πράγματα δεν τελειώνουν εδώ για τον Ημίθεο, που αναμένεται να ξαναβρεθεί ενώπιον των δικαστών του διαιτητικού και ο λόγος δεν είναι άλλος από την αδειοδότηση της ομάδας.

Ο Ηρακλής ως γνωστόν δεν έλαβε την πλήρη άδεια και θα πρέπει να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με περιορισμό στις μεταγραφές. Η ποινή του υποβιβασμού δεν υπήρχε πουθενά. Ούτε στην προκήρυξη, ούτε στον ΚΑΠ. Αν στο Δ.Σ. της Λίγκας, που υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιηθεί την αυριανή ημέρα σύμφωνα με πληροφορίες της BlueArena, γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας και βρει τον Ηρακλή στη τελευταία θέση λόγω αδειοδότησης, τότε οι “κυανόλευκοι” θα προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο για τη νέα τους δικαίωση.

Αν όμως η βαθμολογία επικυρωθεί ως έχει, με τον Ηρακλή δηλαδή στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας, τότε οι “κυανόλευκοι” δεν έχουν λόγο να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο.

Η συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει δύσκολη βέβαια, καθώς φάνηκαν οι προθέσεις των ομάδων από την ψηφοφορία του 9-2 στην περίπτωση του Νίκου Πουρτουλίδη.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top