«Θα δικαιωθούμε, τι κάνουμε την επόμενη μέρα;»

«Δεν ξέρω αν έχω θέση στο ποδόσφαιρο, γιατί δεν μπορώ να γίνω λαμόγιο»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Τάσος Κατσαμπής, μίλησε στον Arena FM 89,4 εκφράζοντας την αισιοδοξία πως Ηρακλής θα δικαιωθεί, αλλά προβληματίστηκε για την επόμενη μέρα στην ομάδα:

«Ο Ηρακλής χωρίς αυτά τα μεγάλα χρέη, με μια σωστή διαχείριση, θα έβγαινε μια χαρά και θα έμεναν και χρήματα για μεταγραφές. Αυτό δεν μπορούσα να το καταλάβω από τότε που ήμουνα ποδοσφαιριστής. Πως γίνεται με τόσα έσοδα, από την ΕΠΟ, από τον κόσμο, αυτή η ομάδα κάθε χρόνο να έμπαινε μέσα…

Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε από το καλοκαίρι, αλλά πάντα βρίσκαμε κάποιο …ντουβάρι μπροστά μας».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κανέναν παράγοντα. Τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τώρα αν κάποιοι ψάχνουν να βρουν αν ξεχρεώσαμε τον Πουρτουλίδη… Το παιδί με πήρε 3-4 φορές και ένιωθε ενοχές που ακούγεται το όνομα του σε μια τέτοια υπόθεση. Μου έλεγε, ότι ο Ηρακλής τον έχει ξεχρεώσει και αν μπορούσε να κάνει κάτι. Πάλι καλά που είχε αίσιο τέλος αυτή η ιστορία.

Εγώ δεν ξέρω αν έχω θέση στο ποδόσφαιρο, γιατί δεν μπορώ να γίνω λαμόγιο… Αν δω συνθήκες που εμπνέουν και είναι καθαρά τα πράγματα, θα μπω να βοηθήσω, δυστυχώς πάντως το μεγαλύτερο ποσοστό στο ποδόσφαιρο είναι λαμόγια και μάλιστα επιβιώνουν ».

Τι θα γίνει στον Ηρακλή;

«Θα δικαιωθούμε! Το θέμα είναι τι κάνουμε την επόμενη μέρα. Δεν θέλω και δεν πρέπει να ξανα-τραβήξουμε ότι τραβήξαμε πέρυσι . Θέλω να ξαναπώ ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά. Σε μικρή ηλικία και χωρίς εμπειρία, διαχειρίστηκαν τέλεια μια τέτοια κατάσταση. Έβαλε φυσικά το χέρι του και ο κ.Παντελίδης, που του βγάζω το καπέλο».

Θα φύγει ο Παπαθανασάκης;

«Δεν ξέρω είναι η μοναδική ερώτηση που δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν βγαίνει άκρη με αυτόν τον άνθρωπο. Ο αγώνας μας συνεχίζεται, αύριο έχουμε κάποια ραντεβού και ξανά στους δρόμους μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο μας, να είναι ο Ηρακλής εκεί που πρέπει να είναι».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top