Σας ευχαριστώ που με ξανακάνατε ΠΕΡΗΦΑΝΟ

Η συμμαχία Μαρινάκη – Σαββίδη, ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν αυτή την εποχή ο οπαδός του Ηρακλή.

Δεν ξέρω πού θα καταλήξει το νέο σκάνδαλο εις βάρος του Ηρακλή. Αν δηλαδή επικυρωθεί ο υποβιβασμός της ομάδας ή υπάρχει ανατροπή μέσω δικαστηρίων. Αν έχει αξία η προσωπική μου άποψη, θεωρώ ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο Κομπότης θα παραμείνει. Διότι πολύ απλά το σύστημα θέλει τους Κομπότηδες.

Η πίκρα μεγάλη. Ακόμη μεγαλύτερη όμως είναι η περηφάνια που (ξανα)νιώθει ο οπαδός του Ηρακλή. Περήφανος που ακόμη και με αυτούς που στελεχώνουν την διοίκηση της ΠΑΕ, ο σύλλογος δεν ανέβηκε σε κάποιο άρμα. Μπορεί τον Ιανουάριο κάποιοι να το επιχείρησαν, ωστόσο ο κόσμος επανέφερε την… τάξη.

Όπως αναφέρει πολύ εύστοχα η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10… “Τον ΗΡΑΚΛΗ τον ρίχνουν εδώ και χρόνια κατ’ αυτό τον τρόπο διότι είναι ένα τεράστιο μέγεθος οπαδικά και ιστορικά για να χωρέσει σε άρμα αλλά από την άλλη είναι ένα ελάχιστο μέγεθος διοικητικά για να μπορέσει να σταθεί μόνος του απέναντι σε αυτή τη σαπίλα”.

Υ.Γ. Πόσο δύσκολο είναι να πείσεις τους οπαδούς σου ότι συμμάχησες με τον Μαρινάκη για να στηρίξετε τον Κομπότη. Συγκινητική η προσπάθεια των δεκάδων επικοινωνιολόγων του δικεφάλου, αλλά δυστυχώς πείθουν ελάχιστους…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top