Κούραση και διαιτησία έκαναν το… break

Ο “κουρασμένος” ΗΡΑΚΛΗΣ ηττήθηκε από τον Φάρο στο Ιβανώφειο και πλέον θέλει πάση θυσία νίκη στο Κερατσίνι την Τετάρτη…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έπαιξε καλό μπάσκετ, για την ακρίβεια δε θύμισε σε τίποτα την ομάδα της φετινής χρονιάς στο Ιβανώφειο, καθώς η κούραση των συνεχόμενων αγώνων, αλλά και η κακή διαιτησία των Δεσλή, Τζαφλέρη, Βαρδάλου του στέρησαν τη νίκη (70-79) απέναντι σε έναν… προκλητικό και φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα Φάρο.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή δε ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον Φάρο. Το θέαμα ήταν κακό. Πολλά άστοχα σουτ από τους “κυανόλευκους” με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται στο πρώτο δεκάλεπτο (11-19).

Στη δεύτερη περίοδο, οι “κυανόλευκοι” βελτιώθηκαν κάπως επιθετικά, ωστόσο ο Φάρος κρατούσε την υπέρ του διαφορά (28-35). Κάπου εκεί ξεκίνησαν και οι προκλήσεις προς την κερκίδα του Ιβανωφείου από τους φιλοξενούμενους, με τον κομισάριο του αγώνα κ. Γκούμα να διακόπτει για περίπου δύο λεπτά την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή μπήκε αποφασισμένη για το… come back αλλά όποτε πλησίαζε στο σκορ, η διαιτητική τριάδα έβαζε το… χεράκι της υπέρ του Φάρου. Είτε με φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων, είτε με μη καταλόγηση φάουλ υπέρ του ΗΡΑΚΛΗ. Ακόμη και σε μια φάση που ούτε ο Δεσλής κατάλαβε πως βγήκε η μπάλα έξω έδωσε την κατοχή στην ομάδα του Κερατσινίου. Με αυτά και με αυτά ο Φάρος κρατούσε κεφάλι στο σκορ (47-55).

Στην τελευταία περίοδο τα πράματα δεν άλλαξαν. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ισοφάρισε με καλάθι και φάουλ του Ρουτκάουσκας (65-65), αλλά στη συνέχεια η κούραση και το καθαρό μυαλό έλειπε από τους “κυανόλευκους” με τον Φάρο να κάνει σερί 0-8 και τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα. Το τέλος βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους (70-79) και πλέον ο ΗΡΑΚΛΗΣ θέλει πάση θυσία τη νίκη στο Κερατσίνι την ερχόμενη Τετάρτη (24/5 – 17:00), ώστε να στείλει την σειρά ξανά στο Ιβανώφειο, διαφορετικά ο Φάρος θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για την Basket League.

Πρωταγωνιστής ποιος άλλος από τον κόσμο! Ο “κυανόλευκους” λαός δε στάματησε να τραγουδάει και να στηρίζει τις προσπάθειες των παικτών του Βαγγέλη Αλεξανδρή, ενώ χειροκρότησαν την ομάδα μετά το τέλος του αγώνα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως σας την παρουσίασε η BlueArena…

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ   70-79

ΓΗΠΕΔΟ: Ιβανώφειο

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-19, 17-16, 19-20, 23-24

ΗΡΑΚΛΗΣ (Βαγγέλης Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 11 (3), Γιαννακίδης 9 (3), Τότσιος 2, Ονάσογλου 3 (1), Δέσπος 11, Χρυσόπουλος, Γκαγκαλούδης 12, Κάτσιος, Ταουσάνης, Ρουτκάουσκας 10, Χείλαρης 5 (1), Καλαϊτζίδης 7 (1)

ΦΑΡΟΣ (Σάββας Συμεωνίδης): Σκορδίλης 12, Κουντουράς, Καράμπουλας 13 (1), Μπατής, Πετροδημόπουλος, Λιακόπουλος 15, Κακαρούδης 19 (2), Βασιλόπουλος 7 (1), Δημάκος 9 (1), Κατούφας 4, Παπαδόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΣ στο Ιβανώφειο” (pic)

Μπάσκετ

Back to Top