Απολογείται για την… απουσία

Στο σκαμνί η “κυανόλευκη” ΠΑΕ

Ακαδημία, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η Κ-20 του ΗΡΑΚΛΗ δεν ταξίδεψε ποτέ στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα και πλέον η ΠΑΕ καλείται σε απολογία (5/5 – 14:00) για την απουσία της ομάδας.

Να θυμίσουμε πως οι “διοικούντες” είχαν αποστείλει έγγραφο στην Λίγκα και ζητούσαν αναβολή του αγώνα λόγω οικονομικής αδυναμίας. Η Λίγκα δεν το έκανε αποδεκτό και πλέον το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο θα αποφασίσει για την ποινή της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

Ηρακλής Κ(20): «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/4/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), καλείσθε ενώπιόν μας, την Παρασκευή, 5-5-2017 και ώρα 14:00, προς απολογία ως υπαίτια για τη μη τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στο Βοηθητικό γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τη 29η-4-2017 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομής Α΄ Εθνικής Κατηγορίας ΝΕΩΝ κάτω των 20 ετών, εξαιτίας της μη προσελεύσεως της ομάδας σας, ήτοι για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1 επ, 16 παρ.1, 17 παρ. 1,2 και 21 παρ. 2 και 3 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων (Κ.Α.Π.) Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο».

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top