«Περιμέναμε το ελάχιστο, δεν είχαμε ούτε αυτό»

«Δε θα τα παρατήσουμε, θα σώσουμε την ομάδα στο γήπεδο» τόνισε παρ’ όλα αυτά ο Λευτέρης Ιντζόγλου

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου μίλησε στο Metropolis 95.5 για την κατάσταση που βιώνουν ο ίδιοςκαι οι συμπαίκτες του (και δη οι νεαρότεροι σε ηλικία). Αναφέρθηκε στην ανακοίνωση και αποχή των παικτών και τόνισε πως είναι παρατημένοι από τη διοίκηση, εκτός του Καγιούλη που προσπαθεί να βρει λύσεις αλλά δεν τα καταφέρνει πάντοτε.

Αρχικά σχολίασε: «Το περιμέναμε. Το συζητούσαμε αρκετό καιρό. Μιλήσαμε για να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο αλλά δυστυχώς φτάσαμε και έγιναν όπως έγιναν τα πράγματα».

Για το εάν υπάρχει επικοινωνία με τη διοίκηση: «Η μόνη επικοινωνία που έχουμε, είναι με τον Καγιούλη που έχει μείνει δυστυχώς μόνος του και κάνει προσπάθειες για να βρει λύσεις. Και τα δικά του τα λεγόμενα δεν είναι όμως πάντα όπως τα λέει. Προσπαθεί μόνος του αλλά δεν μπορεί να βρει τις βοήθειες για να λυθεί αυτό το κομμάτι».

Για την τελευταία υπόσχεση που τους δόθηκε για το οικονομικό: «Θα γινόταν μια προσπάθεια για να μη φύγουμε έτσι για διακοπές του Πάσχα και περιμέναμε τουλάχιστον τα ελάχιστα. Περιμέναμε το ελάχιστο ένα μισθό και ένα ενοίκιο αλλά ούτε αυτό είχαμε. Μας δόθηκε ένα ποσό πολύ μικρό που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Ήταν ένα ποσό ελάχιστο που δεν ήταν ότι περιμέναμε. Το ποσό αυτό θα έφτανε μόνο για να φύγει κάποιος. Εμείς δίνουμε τα πάντα. Τα προβλήματα υπήρχαν και υπάρχουν. Ελπίζουμε σε λύση αλλά δεν βλέπουμε φως».

Για το ότι έφτασαν σε πλήρη αδιέξοδο και για το εάν υπάρχει πιθανότητα να μην κατέβουν να παίξουν: «Ελπίζω ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Κανείς δε το θέλει αλλά είναι νωρίς να αποφασίσουμε κάτι τέτοιο ή να υπάρχει σαν σκέψη. Περιμένουμε να φύγουμε για διακοπές, να βρεθεί μια λύση και μετά να ξανασυζητήσουμε και να δούμε. Η ελπίδα πάντα υπάρχει. Είναι αρκετά δύσκολο έως απίθανο. Ας αφήσουμε μια ελπίδα να υπάρχει».

Για το εάν κάποιοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή κινδυνεύουν με έξωση: «Αυτό δεν το ξέρω. Έχουν φτάσει σε οριακό σημείο αρκετά παιδιά. Οι παλαιότεροι ίσως να έχουν κάποια χρήματα αλλά οι νεαροί δεν έχουν και είτε τους ζει η οικογένεια τους ή αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα. Δυστυχώς έτσι είναι».

Για το ότι δεν αντέχουν άλλο: «Έχουμε φτάσει στα όρια μας. Κάνουμε μεγάλο αγώνα και δεν υπάρχει ανταπόκριση από κάποιον. Μόνο ο κ. Καγιούλης προσπαθεί όσο μπορεί αλλά δεν βρίσκει τις λύσεις που θέλει και είμαστε μόνοι μας».

Σύγκριση της τωρινής κατάστασης με την εποχή Παπαδόπουλου: «Είμαστε λίγο χειρότερα. Ήμασταν έξι και εφτά μήνες απλήρωτοι αλλά υπήρχε πρόεδρος υπήρχε κάποιος εκεί πάνω και συζητούσαμε. Σήμερα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί έχουμε και μια αφαίρεση βαθμών και εμφανίζονται και νέα προβλήματα κάθε μέρα».

Για το εάν κάποιοι παίκτες σκέφτονται να τα παρατήσουν: «Δεν νομίζω. Έχουμε συζητήσει και αποφασίσαμε να σώσουμε την ομάδα αγωνιστικά. Έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για τη σωτηρία. Απομένουν δύο παιχνίδια και θα επικεντρωθούμε εκεί. Εάν τα παρατήσει κάποιος, δεν θα έχει κάποιο κέρδος».

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top