-6 για Λαδά και Μπουκουβάλα

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αφαίρεση συνολικά έξι (!) βαθμών αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ πριν από λίγο για τον Ηρακλή. Πρόκειται να τις εφαρμόσει η Super League όπως συνέβη στην περίπτωση του Νίκου Πουρτουλίδη, με δικαίωμα επιστροφής σε περίπτωση πληρωμής της οφειλής.
Όμως ο Παπαθανασάκης ήδη έχει φροντίσει ο Ηρακλής να μην περάσει τα οικονομικά κριτήρια και να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη Super League…

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top