Θλίψη και ευχές από «πρώην»

Προβληματισμένοι μεν, αλλά δίνοντας κουράγιο δε…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και νυν του Απόλλωνα Σμύρνης, οι Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, Σάββας Σιατραβάνης και Ντιέγκο Ρομάνο, τοποθετήθηκαν για τον Ημίθεο. Στο περιθώριο της αναμέτρησης της ομάδας τους στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, οι τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, μίλησαν στην ΕΤ3 εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για την κατάσταση στην ομάδα, προσπαθώντας να δώσουν κουράγιο για τη συνέχεια σ’ όλους.

Ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι τόνισε: «Πιστεύω ότι μπορεί να σωθεί η ομάδα. Χρειάζεται να έχει και λίγο την τύχη μαζί της. Στα τελευταία της παιχνίδια ελπίζω να πετύχει και να πάρει βαθμούς».

Ο Σάββας Σιατραβάνης δήλωσε: «Εύχομαι το καλύτερο στην ομάδα. Να βάλουν όλοι τα δυνατά τους και να σώσουν την κατηγορία. Το αξίζουν. Ο Ηρακλής είναι καλός, αλλά δεν παίρνει αποτελέσματα. Πρέπει να είναι λίγο πιο συγκεντρωμένοι. Απ’ έξω όταν τα βλέπεις είναι εύκολο να λες πράγματα, αλλά στο γήπεδο και με όσα περνάνε τα παιδιά είναι πραγματικά δύσκολο. Τους καταλαβαίνω απόλυτα».

Ο Ντιέγκο Ρομάνο είπε: «Έζησα ωραίες στιγμές στον Ηρακλή, με οικογενειακό κλίμα. Μακάρι να τα καταφέρουν στα χαρτιά που χρειάζονται και στο γήπεδο τα παιδιά να πάρουν τους βαθμούς για να σωθεί η ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top