Ευρωπαίος Ηρακλής

Εξασφάλισε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη

Ερασιτέχνης

Στην πρώτη τους θητεία στην Α1 οι «κυανόλευκοι» κατέκτησαν την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης . Θέση η οποία εξασφάλισε στους «κυανόλευκους» την έξοδο τους στην Ευρώπη , πετυχαίνοντας έτσι τον στόχο που είχαν θέσει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του Ηρακλή 3 παιχνίδια πριν από το τέλος χρειαζόταν 2 νίκες. Νίκες που ήρθαν απέναντι σε ΑΣ ΠΕΡΑ και ΑΟ Χανιά με τα δύο παιχνίδια να τελειώνουν 4-0. Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας ο Ημίθεος ηττήθηκε από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό με 0-4 σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι.

Τέλος η ομάδα του Ηρακλή δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους τους στήριξαν στην δύσκολη προσπάθεια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος: Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, μία δύσκολη χρονιά τελείωσε και ο στόχος της ομάδας επιτεύχθηκε. Ένα τεράστιο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ” σε όλους όσους στήριξαν τη φετινή προσπάθεια. Πλατωτεχνική ΚΟΘΡΟΥ / Condito Βιομηχανία Τροφίμων / Μακεδονικός Χαλβάς / HELL Energy Drink / Cafe Mollinari / Albus Bakeries. Την κα Βίκυ Σώση, τον κο Ημιονίδη, τον κο Δαδάλα και φυσικά τον κο Χαριτίδη. Ένα ακόμη “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” στα Μ.Μ.Ε. που αγκάλιασαν την προσπάθεια κ μετέφεραν τις εξελίξεις στον κόσμο του Ηρακλή.
Χίλια Χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ!».

Επιμέλεια: Γιάννης Σαλεπάκης

Back to Top