- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Ελπίζουμε να τηρήσει τις υποσχέσεις»

Ο Δημήτρης Στάμου χαρακτήρισε ικανοποιητικό τον βαθμό με τον Παναθηναϊκό όπως εξελιχθηκε ο αγώνας. Υπογράμμισε πως τα ματς με Λεβαδειακό-Παναιτωλικό είναι «εξάποντα» και ευχήθηκε ο Νίκος Καγιούλης να υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έδωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό: «Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι και ο βαθμός είναι ικανοποιητικός. Βρεθήκαμε πίσω στο πρώτο ημίχρονο, μετά δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες και έτσι ο βαθμός είναι θετικός. Παρ’ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μας άφησε κάποια πικρία ο βαθμός, κόντρα στον Παναθηναϊκό βάση της εικόνας είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό».

Για το ματς Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και για την εξέλιξη στην ουρά της βαθμολογίας».

Για το τι τους είπε ο Καγιούλης μια μέρα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Για το θέμα της αφαίρεσης βαθμών μας είπε ότι θα τακτοποιηθεί το θέμα και θα περιμένουμε μέχρι τα τέλη του μηνός για την αδειοδότηση της ομάδας και για πληρωμές. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έτσι θα γίνουν τα πράγματα. Είναι στο χέρι της διοίκησης και ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι».

Για τη συνέχεια: «Τα ματς εντός έδρας με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό είναι κομβικά και πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο, ειδικά με τον Λεβαδειακό που είναι εξάποντο. Βεβαίως, πρέπει να πάρουμε αρκετούς βαθμούς και από τα άλλα τέσσερα εκτός έδρας».