«Μας κρατά όρθιους ο κόσμος»

«Θα τα καταφέρουμε στα επόμενα ματς» υπογράμμισε

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λευτέρης Ιντζόγλου, μίλησε στο Libero 107.4 και στην εκπομπή του Γιώργου Μαντζιούκη, Ωρα Για Μπλε.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: “Χθές δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε τόσο πολύ και θεωρώ ότι χάσαμε και τον ένα βαθμό αν και όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι το καλύτερο είναι να μην το χάσεις. Ολα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και μέχρι στιγμής αυτές δεν είναι υπέρ μας. Πιστεύω στα επόμενα τα παιχνίδια θα τα καταφέρουμε”.

Για τα πολλά ατομικά λάθη τόνισε: “Δεν νομίζω ότι φταίει κάτι. Είναι λάθη της στιγμής. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εξήγηση”.

Για το τι είναι αυτό που τους κρατάει όρθιους σε κάθε παιχνίδι δήλωσε: “Είναι ο κόσμος που μας δίνει δύναμη και η φανέλα του Ηρακλή, η ιστορία της ομάδας, που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι λιγότερο από το να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως τη γίνεται εκτός αγωνιστικού χώρου”.

Για το αν υπάρχει επαφή με τη διοίκηση: “Επαφή δεν υπάρχει σε ενα τέτοιο βαθμό που θέλουμε εμείς οι παίκτες αλλά για να λειτουργήσει και μια ομάδα όπως πρέπει. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, ξέρουμε όλοι πως έχουν τα πράγματα”.

Τέλος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε: “Δείχνουμε το πρόσωπο που θέλουμε σε τέτοια παιχνίδια, ιδιαίτερα στο Καυταντζόγλειο. Είμαστε μαχητικοί και αποφασιστικοί. Ολα τα παιδιά τα δίνουν όλα στον αγώνα και πιστεύω πως θα γίνει κάτι ανάλογο και το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό”.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top