«Πρέπει να απελευθερωθεί ο Ηρακλής»

«Στον Ηρακλή είναι οι φίλοι μου, τ’ αδέρφια μου»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Παύλος Κυριακίδης θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Ηρακλή την Κυριακή. Ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου πλέον, τόνισε στο Metropolis 95,5 FM πως ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν μπορεί να λύσει τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στον Ηρακλή και έδειξε ως απαραίτητη λύση την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό
«Αγάπησα τον Ηρακλή και αποτελεί κομμάτι μου. Εκεί είναι οι φίλοι μου, τα αδέρφια μου. Με τα περισσότερα παιδιά έχω συχνή επικοινωνία» δήλωσε αρχικά ο Κυριακίδης.

Για τις οικονομικές οφειλές, είπε: «Είναι κάτι που δε συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά και με άλλους. Έχει γίνει διακανονισμός αλλά δεν τηρείται. Πρέπει να διεκδικήσουμε και εμείς τα δεδουλευμένα μας με κάποιον τρόπο. Ήταν 34.000 αυτά που συμφωνήσαμε για τέσσερις δόσεις αλλά δεν πληρώθηκαν. Πλέον ο δικηγόρος μου θα κινήσει κάπως την κατάσταση για να μπορέσουμε να πληρωθούμε».

Για την αιτία που συμβαίνει αυτό: «Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κανενός. Βλέπω ασυνέπεια και αχαριστία σε όλα τα παιδιά. Παιδιά όπως ο Βέλλιος που είναι μεγάλο κομμάτι για την ομάδα γιατί την έχει βοηθήσει και αγωνιστικά και οικονομικά, ο Μπουκουβάλας, ο Πορτουλίδης, έχουν τα ίδια προβλήματα. Γενικά υπάρχει πρόβλημα και παρά το ότι έγιναν διακανονισμοί δεν τηρούνται οι συμφωνίες».

Για τον Παπαθανασάκη: «Την πρώτη χρονιά που ήρθα βρήκα μια ομάδα με πολλά προβλήματα. Ήρθε ένας νέος πρόεδρος ο οποίος προσπάθησε να συμμαζέψει την κατάσταση και μπόρεσε η ομάδα να σταθεί στα πόδια της και να ανεβεί στη Super League. Δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα εκείνη την χρονιά αλλά την επόμενη κάτι άλλαξε. Δεν ξέρω τι άλλαξε».

Για τον Καγιούλη: «Από τη στιγμή που ήρθε, προσπάθησε να βάλει μια σειρά αλλά δεν είναι αυτός που θα «καθαρίσει» την ομάδα από τα χρέη. Όσο μπορούσε προσπάθησε και εκείνος να σώσει την κατάσταση».

Για την κίνηση του Νίκου Παπαδόπουλου να διεκδικήσει τα χρωστούμενα: «Κάθε παιδί ή ακόμα και ο προπονητής και οι βοηθοί του, οι οποίοι έχουν οικονομικές απολαβές για να πάρουν, θα φτάσουν στο ίδιο σημείο γιατί δεν τηρούνται οι κανονισμοί».

Σχετικά με το εάν μπορεί να συμβάλλει σε αυτό ο Παπαθανασάκης σχολίασε: «Δεν νομίζω, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Η ομάδα έχει πολλά προβλήματα και δεν λύνονται. Δεν υπάρχει λύση με αυτόν τον άνθρωπο. Πρέπει να δεχτεί έναν άλλον άνθρωπο που θα λύσει την κατάσταση. Δεν ξέρω τι προσπαθούν να κάνουν. Νομίζω ότι το σημαντικό είναι να απελευθερωθεί η ομάδα».

Για το εάν μπορεί να σωθεί η ομάδα: «Πιστεύω στην ομάδα, δεν είναι η χειρότερη, απλά κάποια αποτελέσματα θα μπορούσαν να την βοηθήσουν περισσότερο. Πιστεύω ότι θα παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Τέλος έκλεισε με μήνυμά του στους πρώην συμπαίκτες του: «Αδέρφια μου υπομονή, καλό κουράγιο και δουλειά».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top