«Ο Ηρακλής, με εξαίρεση τον κόσμο, δεν υπάρχει»

Μίλησε για «άρρωστη κατάσταση χωρίς προοπτικές»

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Ξενίδης υπογράμμισε πως ο Ηρακλής έχει δυνατότητες να σωθεί αγωνιστικά, αλλά δεν έχει «αύριο» εξαιτίας της διοικητικής αδυναμίας. Αναρωτήθηκε αν ο Παπαθανασάκης έχει αντιληφθεί ότι καταστρέφει (εκτός τον Ηρακλή) τον εαυτο του και τόνισε πως μόνη λύση είναι μια αποδεκτή από τον κόσμο διοικητική κατάσταση, μέσα από τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5 FM:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα καλό αποτέλεσμα βάσει της βαθμολογικής θέσης και των δύο ομάδων. Εάν ήταν πιο προσεκτικός ο Ηρακλής θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Όλοι είναι ικανοποιημένοι όσον αφορά την εικόνα της ομάδας αλλά είναι άσχημη η κατάσταση που επικρατεί».

Για το μέλλον του Ηρακλή: «Είμαστε μπροστά σε δύο πιθανά σενάρια, το ένα κακό και το άλλο χειρότερο. Το πρώτο είναι ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να σωθεί αλλά δεν υπάρχει αύριο. Το δεύτερο είναι να μην μπορέσει να σωθεί αγωνιστικά. Στον Ηρακλή συνεχίζεται μια άρρωστη κατάσταση χωρίς προοπτικές. Δεν έχει μέλλον ο Ηρακλής».

Για το τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτή η κατάσταση: «Είναι μεγάλη συζήτηση για το τι θα έπρεπε να γίνει. Θα έπρεπε να υπάρχει μια διοίκηση που να είναι διοίκηση κανονική όχι να είναι περιφερόμενη και να αλλάζει σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Ποιος είναι ο καλύτερος να παίξει αυτό το ρόλο δεν ξέρω. Θεωρώ ότι εάν υπάρξει κάτι όπως το περιγράφω θα μπορούσε να πειστεί ο Παπαθανασάκης, που είναι σε δύσκολη θέση και με έναν ενδεχόμενο υποβιβασμό θα είναι πιο δύσκολη η κατάσταση του, να αφήσει την ομάδα.

Χρειάζονται χρήματα και ένας άνθρωπος να δώσει όραμα στην ομάδα. Εάν ο Ηρακλής είχε πάρει την αδειοδότηση και έκανε και μεταγραφές θα ήταν διαφορετική η κατάσταση. Τα παιχνίδια τα παίρνει η φανέλα του Ηρακλή χωρίς να θέλω να προσβάλλω τα παιδιά. Όταν έχεις μεγάλη θέληση θα τον κερδίσεις τον καλό παίκτη. Η θέληση και η ψυχή κερδίζει το ταλέντο. Ο Ηρακλής το έχει αυτό στα μεγάλα παιχνίδια αλλά στα υπόλοιπα αυτό λείπει. Οι παίκτες του Ηρακλή προσπαθούν να σώσουν το εαυτό τους και την ομάδα. Ο Ηρακλής με εξαίρεση τον κόσμο δεν υπάρχει. Έχει παγιωθεί στην άποψη ότι κάθε χρόνο παίζω για να σωθώ. Αυτός δεν είναι ο χαρακτήρας της ομάδας.

Υπάρχει ένας πόλεμος στον Ηρακλή και αυτό αποτρέπει κάποιον να επενδύσει στην ομάδα. Δεν υπάρχει διάθεση. Πρέπει πρώτα να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο έξω. Σε μια εμπόλεμη κατάσταση δε θα μπει κανένας, δε θα χάσει κάποιος την ηρεμία και τα λεφτά του. Πρέπει να γίνει μέσα στον Ηρακλή αυτό πρώτα. Στον Παπαθανασάκη έχει πει κανείς ότι μπορεί να καταστραφεί ο ίδιος έτσι όπως πάει η ομάδα; Δεν το καταλαβαίνει; Και αν το καταλαβαίνει τι κάνει;

Η λύση που σκέφτομαι είναι να μην εμφανιστεί κάποιος Καγιούλης, δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, αλλά να βγουν κάποια άτομα από τον Ηρακλή που θα τα αποδέχεται ο κόσμος και να επαναφέρουν την ηρεμία στην ομάδα. Παρακολουθούμε την κατρακύλα του Ηρακλή σε όλους τους τομείς. Εμένα με στενοχωρεί που βγήκα να πανηγυρίσω την ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ. Οι ευθύνες είναι σε όλη την οικογένεια του Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top