«Εκτός πραγματικότητας το σύνολο των υποχρεώσεων του Ηρακλή»

Οι δηλώσεις του Φάνη Τουτζιάρη στο “Metropolis 95.5”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Την πεποίθηση του ότι ο Ηρακλής μπορεί να σωθεί αγωνιστικά εξέφρασε ο Φάνης Τουτζιάρης μιλώντας στο “Metropolis 95.5”.

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή υποστήριξε ότι η ομάδα έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο με τις προσθήκες που έγιναν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και τα παιδιά «ματώνουν» κάθε Κυριακή μέσα στο γήπεδο.

Επιπλέον, τόνισε ότι το ποσό που αντιστοιχεί στις συνολικές υποχρεώσεις της ομάδας είναι υπερβολικά μεγάλο και το νούμερο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα με βάση τα δεδομένα που υπήρχαν το καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

– το ποσό των συνολικών υποχρεώσεων του Ηρακλή: «Είναι υπερβολικά μεγάλο το νούμερο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν είμαι λογιστής για να πω το ακριβές νούμερο. Το καλοκαίρι, όμως, το νούμερο ήταν στα τρία μαζί με τον Παπαθανασάκη. Κάτι γίνεται. Μήπως η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου; Δεν ξέρω αλλά κάτι θα είναι».

– το εάν ο Ηρακλής μπορεί να σωθεί: «Αγωνιστικά με τις προσθήκες που έχουν γίνει ο Ηρακλής άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο. Τα παιδιά παλεύουν για την ομάδα και ματώνουν κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια των παικτών για να σωθεί η παρτίδα την φετινή χρονιά.  Ο Ηρακλής αδικείται από τη βαθμολογική του θέση με βάση τα τελευταία αποτελέσματα γιατί θα μπορούσε να πάρει και άλλους πόντους στα παιχνίδια με τη Λάρισα και την ΑΕΚ. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που είναι βαρύ όνομα και διεκδικεί από τις μεγάλες ομάδες αποτέλεσμα. Αγωνιστικά μπορεί να σωθεί ο Ηρακλής».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top