«Επίθεση» ΠΑΕ ΑΕΛ σε… Χουάντερσον!

«Δε μπορεί να πιάσει «ούτε βαλσαμωμένο πουλί»»!

Διάφορα, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ενοχλημένη εμφανίζεται η ΠΑΕ ΑΕΛ από τη δήλωση του Σίλβα Χουάντερσον, πως ο Ηρακλής είναι καλύτερος από τη θεσσαλική ομάδα! Οι «βυσσινί» μάλιστα καλούν τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ να βελτιωθεί γιατί έχει δεχθεί 28 γκολ στο πρώτο μισό του Πρωταθλήματος τονίζοντας πως «δε μπορεί να πιάσει «ούτε βαλσαμωμένο πουλί»»!

Τελικά έχει δικαίωμα ή όχι ένας ποδοσφαιριστής να εκφράζει την άποψή του;

Διαβάστε το post της ΠΑΕ ΑΕΛ (AEL FC / ΠΑΕ ΑΕΛ) στο Facebook:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε δήλωση του βραζιλιάνου τερματοφύλακα της ΠΑΕ Ηρακλής, Χουάντερσον, περί του ότι δήθεν η ΑΕΛ και ο Λεβαδειακός έχουν χειρότερες ομάδες από τον Ηρακλή και δεν θα αντέξουν τη πίεση.
Θέλουμε αφενός μεν να τον ρωτήσουμε, γιατί, αφού θεωρεί την ΑΕΛ χειρότερη ομάδα, χτύπησε την πόρτα μας για να μεταγραφεί σε μας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αφετέρου δε, να του δώσουμε μια συμβουλή: Αντί να κάνει κριτική στην ομάδα μας, στην οποία παρακαλούσε να μεταγραφεί, και καταλαβαίνουμε την πίκρα του γιατί τον απορρίψαμε για διαφόρους λόγους, καλά θα κάνει αν θέλει να σωθεί ο Ηρακλής να βελτιώσει την απόδοση του ως τερματοφύλακας, καθώς έχει δεχθεί μόνο 28 γκολ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος (!!!!), γιατί στην κατάσταση που βρίσκεται, δε μπορεί να πιάσει «ούτε βαλσαμωμένο πουλί».

Όσο για το αν η ομάδα μας αντέχει την πίεση, θα το δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος, όταν βεβαίως ο Χουάντερσον με τον μάνατζερ του θα χτυπούν διάφορες πόρτες ομάδων Super League για να εξασφαλίσουν κάποιο συμβόλαιο.

Για την ώρα τον συμβουλεύουμε να ρίξει μια ματιά στο πρόγραμμα της ΑΕΛ, του Ηρακλή, της Βέροιας και του Λεβαδειακού, αλλά και να του υπενθυμίσουμε τους 4 βαθμούς που έχουμε διαφορά αυτήν την στιγμή!».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top